Dienas horoskops 13. oktobrim – nāksies atklāt jūtas!

Kas šodien sagaida tevi?

 

Auns Parasti tu savu kaislīgo pusi turi paslēptu zem profesionāla apģērba un attieksmes. Bet kaut kas tevī mainīsies, jo pret kādu cilvēku tavas jūtas kļuvušas ļoti īpašas, tu vairs tās nevari slēpt. Tev nāksies atklāt savas jūtas un tas ir lieliski.

Vērsis Tu nesen esi atklājis, ka lai arī kā tu censtos apspiest jūtas, tev tas ne vienmēr izdodas. Šīs dienas astrālā enerģija noteiks to, ka tev būs vēl grūtāk noklusēt patiesību, katra tava ķermeņa šūna kaislīgi čukstēs par to, cik ļoti iemīlējies esi.

Dvīņi Esošais astrālais stāvoklis liecina, ka spēsi izbaudīt dienu tikai tādā gadījumā, ja neturēsies pie iepriekš pārbaudītā. Ja esi ilgstošās attiecībās, šis ir piemērots brīdis, lai laiku pavadītu vienatnē, atklājot jaunas un unikālas intereses. Ja meklē mīlestību, dodies turp, kur nekad neesi bijis.

Vēzis Drīz vien, tu saskarsies ar brīnišķīgām atziņām par savām attiecībām. Tas tev ļaus saprast, ka attiecībām ir lielāks potenciāls, nekā tu sākumā domāji. Tagad ir īstais brīdis koncentrēties uz labo un pozitīvo, lai tu spētu izveidot tādu nākotni, kādu vienmēr esi vēlējies.

Lauva Tavas jūtas būs nenoteiktas, tu jutīsies zinātkāri brīvs. Tavs prāts spēlēsies ar attēliem un fantāzijām, tomēr tas viss liks apjaust, ka jāpieņem smags lēmums. Tiklīdz spersi soli tā virzienā, viss uzlabosies!

Jaunava Kāds, kuru agrāk pazini var atkal ienākt tavā dzīvē. Sākumā no šīs domas vien tev kļūs baisi, bet tad tu atklāsi, ka abi esat krietni mainījušies kopš pēdējās tikšanās reizes.

Svari Ja meklē mīlestību, tad nesēdi klusu stūrī, piecelies un dejo, runā ar cilvēkiem un labi pavadi laiku. Ja būsi atvērtāks un atradīsies visu priekšā, būsi tikai ieguvējs.

Skorpions Šodien gaisā virmo dzīvesprieks. Ja tu esi ilgstoši slēpies tumsā, gluži kā sikspārnis alā, tad apņemies doties ārā un satikt jaunus paziņas.

Strēlnieks Lai arī kas nesen noticis tavā mīlas dzīvē, tu visu vari sākt no jauna, ieklausoties saprāta balsī, kura aicina tevi rīkoties citādāk. Izvēlies jaunu un daudz interesantāku ceļu!

 Mežāzis Ja kāds cilvēks iekritis tev sirdī, iespējams, pienācis īstais laiks, lai rīkotos lietas labā. Tevis izmantotajai pieejai jābūt neatlaidīgai, bet ne pārlieku uzbāzīgai. Tas ieintriģēs tavas intereses objektu un viņš ēdīs tev no rokas.

Ūdensvīrs Tu vēlēsies darīt kaut ko savādāku un visai aizraujošu, to nosaka planētu izvietojums. Kas attiecas uz romantiku, tu nebūsi tik romantisks, kā ierasts. Tomēr, tu iesaistīsies aktivitātēs, kas vedīs tevi piedzīvojumos, tas būs aizraujoši un oriģināli.

Zivis Planētu izvietojums mīlas dzīvi šķietami padarīs nenoteiktu un izplūdušu, bet tajā pat laikā provokatīvi skaistu un cerīgu. Nepadodies, šis var būt viens no visizklaidējošākajiem vakariem tavā dzīvē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru