Dienas horoskops 16. augustam – nokāp no saviem debesu augstumiem!

Noskaidro, kas šodien sagaida zodiaka zīmes!

Auns Neaizmirsti par saviem mērķiem tad, kad citi centīsies nomākt tavu prātu. Tas, vai tev viss izdosies, būs diemžēl atkarīgs no citiem.

Vērsis Šodien visa uzmanība ir jāvelta sev pašam. Būs blakus cilvēki, kuri tur vienmēr būs – gan priekos, gan bēdās. Izvērtē, ko vari uzņemties uz saviem pleciem.

Dvīņi Liksies, ka viss un visi ir nostājušies pret tevi. Bet tās ir tikai tavas iedomas. Neklausies šajās iekšējās balsīs, jo tās var sabojāt tavas attiecības ar labiem cilvēkiem.

Vēzis Necel neslavu citiem cilvēkiem, tev no tā nav nekāda labuma. Uzmanīgi ar izklaidēm – tās var aiziet mazliet par tālu, un tad būs jāsadzīvo ar sekām.

Lauva Dažu negaidītu notikumu dēļ nāksies pārplānot dienu. Nedomā par lietām, kas tevi nomāc, pats vēlēsies ieslīgt nelielā depresijā – nepieļauj, ka tas notiek.

Jaunava Pakonsultējies sasāpējušajā jautājumā ar cilvēkiem, kuri tam jau ir gājuši cauri. Šodien būsi lepns bez gala, bet pacenties tomēr labāk nokāpt no saviem debesu augstumiem.

Svari Visus priecīgus padarīt nevarēsi. Šodien pakačāsi karmas punktus – tas nāks tikai par labu. Esi iecietīgs pret tiem cilvēkiem, uz kuriem esi uzlicis lielu atbildību.

Skorpions Labākās lietas nav iespējams iegūt uzreiz. Tev sākas garš cīnīšanās periods, lai dabūtu to, ko vēlies. Būs vajadzīgs draugu atbalsts, tādēļ nepamet viņus vienus.

Strēlnieks Ārkārtīgi pozitīva diena, kurā tu vienkārši nedrīksti bēdāties. Šodien nāks klajā noslēpumi, kurus neesi zinājis, kas arī parādīs priekšā, kā dzīvot tālāk.

Mežāzis Nepārproti savas sajūtas, iespējams, ka tev ir “aizmālētas acis”. Ja ļausi sev kāpt uz galvas un sāpināt sevi, beigās pats vien būsi cietējs.

Ūdensvīrs Varbūt tev ir vajadzīgs kaut kas pavisam cits. Nevajag domāt, ka tas, ko dari šobrīd, ir tas pareizākais. Ideāla diena, lai nogrieztos no ierastās takas.

Zivis Tu šodien pārāk paļausies uz emocijām, tādēļ centies kavēties arī realitātē. Tu neesi pamanījis kaut ko svarīgu-sarosies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru