Dienas horoskops 19. jūlijam – ko dosi, to saņemsi pretī!

Vai šīs dienas zvaigžņu stāvoklis tavai zodiaka zīmei sola kaut ko labu?

AUNS Notiks lietas, kuras būsi vismazāk gaidījis. Nāksies vilties pārliecībā par sevi, bet tas norūdīs raksturu un liks uz lietām sākt skatīties no mazliet reālistiskākas puses.

VĒRSIS Nepārmet draugiem to, kādi viņi ir, pats vien esi viņus izvēlējies. Grūtums sirdī tev ir, bet nav jēgas visiem to bāzt sejā – ir lietas, kas jāpatur pie sevis.

DVĪŅI Citi nav vainīgi pie tavām kļūdām, tev ir jāmeklē vieta, kur pats visu esi nolaidis greizi. Nelielies ar to, ko esi ieguvis – citiem sāks skaust.

VĒZIS Tu sāc ieslīgt tādā emocionālā fāzē, no kuras būs grūti tikt ārā. Tu vienkārši nedari lietas, kas tev ir veselīgas – domā līdzi ar galvu, laiks sastādīt dzīves plānu.

LAUVA Tava intuīcija saka, ka būtu jāsāk sekot kādam, kurš ir gudrāks par tevi – uz laiku tam nav ne vainas. Pasivitāte šobrīd tev nenāks par labu – uzdrīksties iziet no savas komforta zonas!

JAUNAVA Centies tikties aci pret aci ar cilvēku, kurš var tev sagādāt to, ko vienmēr esi vēlējies. Šī ir diena, kad iemīt ļoti nopietnu savas dzīves turpmāko taku.

SVARI Tev vienmēr vajag kaut ko vairāk. Savas cerības ir jāsamazina, nevari visu laiku iegūt, ko vēlies, un tad prasīt vēl. Tā dzīve diemžēl nestrādā.

SKORPIONS Būsi cilvēkiem uzlicis pārāk lielu atbildību. Tev ir jāapzinās, kurš ar ko ir spējīgs tikt galā. Ļoti ieteicams uzmanīties no tā, ko tu saki.

STRĒLNIEKS Perfekta diena, lai attīstītu savu radošo pusi. Nevajag iegūt rezultātus, lai citi apskaustu, bet tādēļ, lai pats par sevi justos labi – pēc šāda principa arī dzīvo.

MEŽĀZIS Aizmirsti par lietām, kas tev tavā dzīvē nepatīk – fokusējies uz cerībām un sapņiem par nākotni. Jo vairāk domā par savām problēmām, jo lielāku spēku tām dod.

ŪDENSVĪRS Darba jomā tev ir vairāk vajadzīgi cilvēki, kas dod pretī. Paša spēkiem visu nebūs iespējams izdarīt. Ja būsi godīgs pret citiem, to pašu saņemsi pretī.

ZIVIS Būsi “iesviests” sev nepazīstamā teritorijā. Piedzīvosi ļoti biedējošu pieredzi, bet tas ir tikai uz labu. Tev ir labs mērķis, tomēr līdzekļi tā sasniegšanai ir jāpārdomā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru