Dienas horoskops 22. augustam – neļauj citiem sevi apmānīt!

Uzzini, kas šodien gaidāms zodiaka zīmēm!

Auns  Ja uzņemsies pārāk daudz darba, tad nekas labs tev no tā nesanāks. Neesi pārāk augstās domās par sevi un neuzņemies darbu veikšanu vienatnē – tas neatmaksāsies!

Vērsis  Šodien ar visiem spēkiem centīsies pierādīt citiem, ka neesi tas, kas patiesībā esi. Taču rīkojies citādāk – sevi izvēlies parādīt no labās puses, esot atvērts un sabiedrisks.

Dvīņi Ja cīnies ar bezmiegu, tad miega bads tavas koncentrēšanās spējas pamatīgi iedragās. Būsi galīgi noskumis, dusmīgs, kaitinošs un nesavaldīgs. Uzmanies!

Vēzis Neļauj sevi apmānīt! Kaut arī tiem, kas centīsies, tas galīgi nesanāks. Centies būt modrs un uzmanīgs! Kārtīgi apdomājies, pirms kaut kur iesaisties!

Lauva Domu spēkam uz tavu apkārtējo vidi ir lielāka ietekme, nekā tev šķiet. Ja turpināsi visu laiku atkārtot, ka nekas nav labi vai arī, ka labais arī kādreiz kļūst slikts, tad tā arī notiks.

Jaunava Tev nepieciešamas pārmaiņas, tāpēc nesēdi, rokas klēpī salicis, un rīkojies! Neļauj citiem ietekmēt sevi lēmumu pieņemšanā!

Svari Kaut arī tu zini savus mērķus, tomēr šodien tev nebūs pietiekami daudz spēka, lai to visu izdarītu. Pataupi enerģiju citai dienai un izdari visu, ko spēj!

Skorpions Vēlēsies izpatikt citiem, taču no tā nebūs nekādas jēgas. Pataupi labestību citai dienai un pievērsies darbam, kas prasa uzmanību un sīku detaļu kārtošanu.

Strēlnieks Iespējamas problēmas ar sastrādāšanos grupā. Nespēsi dalīt uzmanību. Tāpēc  nāksies strādāt daudz vairāk nekā citas dienas. Šī diena tev vienkārši ir jāpārdzīvo.

Mežāzis Ja sasmelsies drosmi, tad panāksi iecerēto. Nav jēgas turēt aizvainojumu, jo šajā situācijā laikā gaitā nekas nemainīsies.

Ūdensvīrs Jutīsies pozitīvi, pārliecināti un droši. Iespējams, jāsāk plānots kāds ceļojums. Tev drīz vien būs vajadzīga kārtīga atpūta.

Zivis Šodien nostāsies vairāku izaicinājumu priekšā. Vecā domāšana novedīs tevi pie jaunām idejām un iespējām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru