Dienas horoskops 24.decembrim – izbaudi laiku ar mīļajiem!

Auns Tavs prāts un ķermenis ir pelnījis atpūtu, tāpēc atvēli šo dienu sev un saviem  mīļajiem! Neignorē citu cilvēku mājienus un pievērs uzmanību sīkumiem!

Vērsis Stress un darāmie darbi ir atstājuši negatīvu ietekmi uz tavu veselību, nepārcenties ar darbu veikšanu! Labāk relaksējies un izbaudi svētkus!

Dvīņi Rast motivāciju strādāt vai mācīties būs grūti, tāpēc paņem sen pelnīto atpūtu un velti laiku sev tuvajiem. Iespējams, ka kāds būs sarūpējis pavisam negaidītu pārsteigumu!

Vēzis Nomierinies! Tava aktivitāte pēdējā laikā ir negatīvi ietekmējuši tavu labsajūtu. Gribēsi pabūt savās domās un atmiņās. Attiecībās ar otru pusīti mēģini būt piekāpīgāks.

Lauva Šodien atgadīsies kaut kas negaidīts, kas padarīs tevi neizsakāmi priecīgu! Taču centies valdīt pār savām emocijām, dažiem izgājieniem var būt nevēlamas sekas.

Jaunava Šodien labi padosies radošās lietas un dzims jauna idejas ar līdzīgi domājošiem! Uzdrošinies tās īstenot! Gūsi gandarījumu, paplašinot zināšanu loku.

Svari Izvairies no nopietnu darījumu slēgšanas un sarunām ar svešiniekiem! Esi piesardzīgs saistībā ar solījumiem!

Skorpions Šodien ar abām kājām būsi uz zemes un iestāsies par taisnību! Ja tevi kaut kas neapmierina, pasaki to reizi par visām reizēm! Tavas klusēšanas sekas nākotnē varētu novest pie pārpratumiem.

Strēlnieks Savstarpējā saziņā ar citiem, centies valdīt pār savām emocijām. Atsevišķas ieceres  pagaidām būtu jāpatur pie sevis, jo apkārt ir daudz skaudīgu cilvēku.

Mežāzis Šodien nesāc jaunus darbus, labāk tiec galā ar nepaveiktajiem, ja tādi vēl ir. No dažādiem piedāvājumiem šodien vari arī atteikties – neviens neapvainosies. Pats galvenais – atpūties!

Ūdensvīrs Iespējams, saņemsi pavisam negaidītu ziņu no jau sen aizmirsta cilvēka, nebaidies apjautāties par to, kā viņam iet. Paņem pauzi no visiem darbiem, un atpūties!

Zivis Atsakies no nekā nedarīšanas dienas pirmajā pusē, bet gan esi atsaucīgs, ja no tevis tiek lūgta palīdzība. Vakara pusē vari nodoties pilnīgai atpūtai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru