Dienas horoskops 24. jūlijam – nenovērsies no mērķa!

Kas šodien sagaida Tevi?

AUNS Šodien vari veidot labas darba attiecības. Ja jūti, ka dzīvē viss lēnām iet pa burbuli, tad mēģini padomāt, vai pats pie tā neesi vainīgs.

VĒRSIS Ja tev prasa palīdzību, dari to, bet, ja pēc tam uzdod to par savu darbu, nesēdi rokas klēpī salicis. Šodien tev ir jādabū to, ko esi pelnījis – cīnies par to.

DVĪŅI Ir pienācis īstais laiks svaigam sākumam. Neaizdod naudu draugiem, nesaņemsi to atpakaļ. Veidosies ļoti laba komunikācija ar tiem, kuri ir jaunāki par tevi.

VĒZIS Tev šodien būs pārāk dāsns garastāvoklis, tādēļ uzmanies, ka tik nesastrādā muļķības. Pamanīsi kādu, kurš tev visu laiku ir melojis – no šī cilvēka atbrīvojies.

LAUVA Neuztici citiem veikt savus pienākumus, viss ir jātur savās rokās. Negaidīti pavērsieni romantiskajā dzīvē – tikai neuzķeries uz izmestiem āķiem.

JAUNAVA Nekas tā neiepriecinās kā laiks kopā ar ģimeni. Centies būt draudzīgs un necepties par sīkumiem, jo tas var sabojāt praktiski jebkuras attiecības.

SVARI Tava pārliecība par sevi nostiprinās tavu pozīciju. Izdomā labu attaisnojumu tam, ko grasies darīt, citādāk vari sapīties pamatīgās nepatikšanās.

SKORPIONS Sveries uz to pusi, pie kuras vairāk velk sirsniņa. Neklausies padomos, kas tev tikai jauc galvu. Visam ir jānotiek pēc tava prāta, nedrīksti novērsties no mērķa.

STRĒLNIEKS Šodien būs ļoti darbīga diena, kad iepazīsi arī jaunus cilvēkus, ar kuriem veidot nākotnes sakarus. Nepārtrauc kaut kam ticēt tikai tādēļ, ka parādījušies jauni pavedieni.

MEŽĀZIS Visu vienā dienā izdarīt nav iespējams. Par daudz neatslābinies, jo tev ir jākaļ nākotnes plāni. Esi mundrs visu dienu, lai neko svarīgu nepalaistu garām.

ŪDENSVĪRS Šodien tev ir jāveic ģenerālā tīrīšana, jo tas, ka apkārtējā vide nav organizēta un savesta kārtībā, jauc arī galvu. Kārtība būs apkārt, kārtība būs arī galvā.

ZIVIS Nemaini sarunas tematu tikai tādēļ, ka tev ir nepatīkami par to runāt. Esi visiem aizsniedzams un neatsaki, ja kāds no tevis prasa palīdzību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru