Dienas horoskops 3. aprīlim – nepārvērtē savas spējas!

AUNS Nepārvērtē šodien savu spēku. Tas, ka tu ceri uz kaut ko, nenozīmē, ka tas piepildīsies. Ieturi distanci no cilvēkiem, esi tu pats.

VĒRSIS Diena pastaigām, sarunām un atpūtai. Neko smagu šodien neieplāno, prāts tik un tā nevedīsies. Atradīsies kāds tevis sargātājs.

DVĪŅI Būs jāsaskaras ar grūtībām, tāpēc vajadzēs palīdzību. Nestrīdies ar citiem, dusmās sarunāsi muļķības. Izplāno nedēļas nogali!

VĒZIS Dotos solījumus centies turēt. Neuzticies tiem, kuri tevi iepriekš ir jau nodevuši. Pārāk liela pašpārliecinātība sabojās attiecības.

LAUVA Šodien spēsi atrisināt iepriekš neatrisinātas problēmas. Daudz kas galvā noskaidrosies, cilvēki šodien pēc tevis tieksies.

JAUNAVA Izvairies no romantikas, tavai enerģijai tā šodien neder. Būs nesaprašanās ar kolēģiem, bet nepievērs tam pārāk lielu uzmanību.

SVARI Tavi pienākumi no tevis prasīs vairāk, nekā jebkad. Neatslābsti, daudz ko palaid garām tik viegli plūstot visam cauri!

SKORPIONS Šodien pastāv liela iespējamība atjaunot jau sen izjukušu draudzību. Pieļausi kļūdas, bet tādas pagalam cilvēcīgas-bez uztraukumiem!

STRĒLNIEKS Panākumi būs atkarīgi no tavas spējas izvērtēt, ar kādiem līdzekļiem jāspēlē. Neuztver šodienu nopietni- visu tā mierīgi.

MEŽĀZIS Šodien tiksi skaidrībā ar savām jūtām, domām un plāniem. Sapratīsi, ka nevar stāvēt uz vietas – vadies pēc jaunajiem mērķiem!

ŪDENSVĪRS Šodiena tev sola mazas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Jaunas vēsmas atnesīs romantiskas jūtas- atliek tikai rīkoties.

ZIVIS Krasās pārmaiņas tevi izsitīs no sliedēm, bet savākties nāksies paša spēkiem. Negaidi, kad kāds izdarīs kaut ko tavā vietā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru