Dienas horoskops 30. augustam – pārmaiņu periods!

Šīs dienas horoskops daudziem liks aizdomāties! Uzzini, ko zvaigznes šodien sagatavojušas katrai no zodiaka zīmēm!

AUNS Tavā dzīvē sākas pārmaiņu periods – nezinu, vai esi izdarījis pareizās izvēles, bet, ja pilnībā atteiksies no slinkuma, tad viss ies tikai uz augšu.

VĒRSIS Nodibināsies uzticamākas attiecības ar darba kolēģiem. Mazs “ceļojums” ar konkrētu mērķi šodien tev nāks tikai par labu.

DVĪŅI Tev jāatrod ir tāds perfektais vidējais kompromiss starp savām kaprīzēm un finansiālajām atbildībām. Šodien izolācija tev nenāks par labu.

VĒZIS Tu, iespējams, tiksi nodots – kas izjauks sākotnējos plānus. Pieturies šodien pie tradicionālajām pieejām, tā būs mazāka iespējamība salaist visu dēlī.

LAUVA Pienācis laiks dzīvē ieviest kārtību un visu salikt pa plauktiņiem. Ar patīkamu garastāvokli vari iet pie darba devēja un prasīt algas pielikumu.

JAUNAVA Ilgi būsi gaidījis, beidzot pienāks ilgi pelnītā atmaksa par to, ko citu labā esi darījis. Viss, ko plānosi, notiks, tādēļ vari likt lielas cerības uz šodienu.

SVARI Šodien tev ir jādomā aiz savām robežām – nedomā tā, kā vienmēr, ievies prātā ko jaunu. Grūtākajā situācijā šodien nāks palīgā labākie draugi – novērtē.

SKORPIONS Šodien ir vēlams dibināt biznesa kontaktus, iet uz intervijām, darīt visu, kas ir saistīts ar naudas lietām – protams, ja vien tevi interesē lielāki ienākumi.

STRĒLNIEKS Tev uz sevi ir jāpaskatās no malas – vai neesi sācis darīt lietas, kas liek citiem domāt sliktu? Šodiena būs arī tāda: “Pasēdēšu, padomāšu”

MEŽĀZIS Šodien intīmo dzīvi vajadzētu nolikt malā – tā būs labāk. Ieklausies vecāku cilvēku padomos un dzīves pieredzē – tas palīdzēs paspert soli uz priekšu.

ŪDENSVĪRS Viegli padosies plānošana un organizēšana. Nāksies domāt par finansiālajām problēmām, tas mazliet nomāks, bet ir vērts mēģināt saņemties.

ZIVIS Fokusējies šodien uz to, kas ir paredzēts – nevajag darīt blakuslietas. Nekas nav vērtīgāks par ģimeni – to tev šodien vajag pastiprināti uzsvērt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru