Dienas horoskops 30. jūlijam – pievērs uzmanību apkārtējiem!

Un kas šodien sagaida tieši tavu zodiaka zīmi?

AUNS Visam nav jānotiek tikai pēc tava prāta. Ir vērts pacīnīties par savu vietu zem saules, bet nedomā, ka jebkādi līdzekļi ir pieļaujami. Gaidāmas ilgi gaidītas ziņas.

VĒRSIS Beidzot sapratīsi, kas īsti tev ir vajadzīgs un kā nākotnē realizēsies vai nerealizēsies tavi plāni. Skaties uz to, ko cilvēki dara, nevis uz to, ko viņi saka.

DVĪŅI Tev ir jāatbrīvojas no attiecībām ar cilvēku, kuram tikai tēlo savu draudzību. Šīs attiecības tevi rauj pie zemes, tādēļ tev ir jātiek no tām vaļā.

VĒZIS Paturi pie sevis domas, jo tās tev var spēlēt par sliktu. Gribēsi skriet prom no pienākumiem un sarunātajām lietām, tomēr ir jābūt savām robežām.

LAUVA Gaidāmas patīkamas ziņas, kas būs jāpavēsta arī citiem. Nedomā par aizgājušajām lietām, jo tās šodien traucēs sasniegt savus nospraustos mērķus.

JAUNAVA Šī diena ir domāta tam, lai pārdomātu visu pēdējā laikā uzkrāto. Pastiprināta interese par jau esošajiem hobijiem – ir iespēja tos attīstīt nopietnākā līmenī.

SVARI Pašsaprotamas lietas šķitīs grūti atrisināmas. Kāds cilvēks būs tev uzsēdies kā akmens, tomēr tev nav no viņa jāatbrīvojas, vienkārši jāatrod veids, kā piekļūt viņa iekšējai pasaulei.

SKORPIONS Vecie nedarbi un grēki šodien nāks gaismā, nāksies par tiem atbildēt citiem cilvēkiem. Gribēsies vienkārši ielīst zemē un pazust no visu acīm.

STRĒLNIEKS Piebremzē ar izklaidēm, lai pašam vēlāk nekas nav jānožēlo. Parādīsies gaismas stariņš nākotnes plānos, centies to neaizēnot un nepalaist garām.

MEŽĀZIS Nekādā gadījumā nedari neko, kas liekas aizdomīgs, tas var sagādāt lielas nepatikšanas. Tuvumā atradīsies dzīves mīlestība, tomēr kaut kas traucēs tai piekļūt.

ŪDENSVĪRS Padomā trīsreiz, pirms dari. Ir svarīgi kārtīgi sevi sargāt, lai citi nevar iejaukties tevis izplānotajos darbos. Šodien ir ieteicams strādāt tikai un vienīgi vienatnē.

ZIVIS Patīkamas emocijas šodien spēlēs galveno lomu. Paklupsi aiz sevis izliktajām lamatām, bet tas ļaus mācīties no kļūdām. Neizliecies par labāku nekā esi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru