Dienas horoskops 4. oktobrim – gribēsi atšķirties!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Nāks virsū dusmas par to, ka citi tev ir darījuši pāri. Sāksi kalt atriebības plānus, bet laicīgi saku – tie neizdosies.

VĒRSIS Šodien tu gribēsi atšķirties – garlaicīgas, ikdienišķas lietas tevi biedēs. Nav vērts šodien iespringt par sīkumiem.

DVĪŅI Grūti būs atrast savu privāto vietu, tādēļ nevarēsi īsti izbaudīt šodienu. Visi visur līdīs. Pārāk daudz kaislību sabojās omu.

VĒZIS Nedomā par aizgājušiem laikiem, tev vairāk jāpievēršas tagadnei, citādāk pats sev visu arvien vairāk un vairāk bojā.

LAUVA Diena, kad sakārtot attiecības, bet negaidi drastiskas pārmaiņas. Cilvēki apkārt nevēlas mainīt šā brīža situāciju, tādēļ neuzspied to.

JAUNAVA Ņem visu, kas tev ir taisies ka tiec! Kaut kas galīgi nelāgs min tev uz papēžiem, tāpēc šoreiz patiešām būs jābēg.

SVARI Šodien iegūsi visādu veidu apmierinājumu-intelektuālo, morālo un materiālo. Kļūs skaidrāki tuvāko mēnešu plāni-pozitīvisma deva!

SKORPIONS Pārāk daudz iespringsi par sīkumiem, gribēsies visam un visiem piekasīties – šādā veidā tiks sacelts ne viens vien strīds.

STRĒLNIEKS Šodien vari gaidīt lielus panākumus mīlas frontē. Vienīgā problēma var būt distance no mīļotajiem cilvēkiem, ko šoreiz diemžēl nevarēsi ietekmēt.

MEŽĀZIS Šodien tev būs jāsargā nauda – visas naudas lietas tiek apdraudētas. Tādēļ nav ieteicams veikt lielus ieguldījumus.

ŪDENSVĪRS Ir vērts labāk pievērsties tam, ko neuzskati par tik ļoti perspektīvu. Šoreiz tu diemžēl kļūdies, tādēļ centies ieklausīties savā intuīcijā.

ZIVIS Sargā savas mantas, jo pastāv iespējamība pazaudēt ko vērtīgu. Nevērība vispār novedīs pie nepatīkamām situācijām, tādēļ centies sevi ierobežot.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru