Dienas horoskops 8. oktobrim – mocīs uztraukums!

 

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Būsi satraucies par to, vai kāds nav tev piekļuvis klāt pārāk tuvu. Romantiskās attiecības piedzīvos krīzi, tādēļ ieteicams iepriekš norūdīties.

VĒRSIS Visiem nav jāzina viss par tavas dzīves detaļām, bet tuvākajiem gan. Esi atklāts un stāsti tuviniekiem par to, kas tevi nomāc.

DVĪŅI Kāds tuvs draugs sāk attālināties, šī sāpīte gan būs jāpārdzīvo vienam pašam. Apkārt būs daudz melīgu cilvēku – uzmanies.

VĒZIS Pilnīgi atteiksies darboties kā grupas dalībnieks. Tu varēsi paskatīties uz situāciju ilgtermiņā, tādēļ būs jācīnās par savu taisnību.

LAUVA Būsi diezgan aizmāršīgs – svarīgi, pirms dodies profesionālās gaitās, pārbaudi, vai visu esi paņēmis līdzi. Būs kontakts ar tev ļoti patīkamu cilvēku.

JAUNAVA Būs jātiek galā ar sarežģītu ar ģimeni saistītu problēmu. Būs ļoti dziļi jāmeklē, lai saprastu, kur ir problēma – nāksies mazliet pasvīst.

SVARI Nodarbojies ar sportu-fiziskas aktivitātes izlabos arī iekšējo nemieru. Nepaļaujies uz vieglu veiksmi-tas nenostrādās.

SKORPIONS Šodien tevi būs viegli apmuļķot. Domāsi nesakarīgi un visam, ko tev teiks, piekritīsi. Tik neieskrien ar galvu sienā!

STRĒLNIEKS Šodien sajutīsi balansu, drošību un iekšējo apmierinājumu. Esi to pelnījis! Būs iespēja šodienu izbaudīt pilnībā.

MEŽĀZIS Diena draudzīga visa kā plānošanai. Emocijas neizies ārpus kontroles – viss būs rāmjos. Tieši tā, kā tev patīk, lai justos labi.

ŪDENSVĪRS Šodien laiku pavadīsi ar cilvēkiem, kuru klātbūtnē jūties visērtāk. Varbūt ir vērts no savas sirds nomest kādu sen glabātu noslēpumu?

ZIVIS Šodien savu enerģiju tērē gudri – būs lietas, kas atņems ļoti daudz enerģijas, tādēļ ieplāno arī ko atslābinošu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru