Dienas horoskops 9. oktobrim – Nepārproti apvainojumus!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šodien neaizraujies ar nākotnes plānu kalšanu – domas būs milzīgas, bet tās būs grūti realizēt. Jo vairāk realitātes, jo labāk.

VĒRSIS Neiesaisties aizdomīgos darījumos, nedari neko tādu, kas stāv pāri taviem principiem. Iespējama negaidīta tikšanās, kas pārvērtīs tavu ikdienu.

DVĪŅI Ir vērts sazināties ar cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi. Šodien skaidri izjutīsi, cik ļoti nespēj ietekmēt laiku – tā būs par maz.

VĒZIS Svarīgi ir šodien nodarboties ar sportu. Tev jāpievēršas veselīgākam dzīvesveidam. Tavā prātā ir mudžeklis – ieklausies gudrākos cilvēkos.

LAUVA Nepārproti apvainojumus – tie nebūs vērsti uz tevi. Gribēsi ielūkoties kāda cilvēka dzīvē, lai saprastu, vai tev tur tiešām ir vieta.

JAUNAVA Tev jebkurā situācijā šodien ir jābūt ļoti uzmanīgam un piesardzīgam. Būs jāsamierinās, ka nevarēsi tikt galā ar pienākumiem.

SVARI Šodien tevī būs ļoti daudz emociju – būsi uzvilkts un ļoti viegli nokaitināms. Neatsakies no palīdzības tikai sava lepnuma dēļ.

SKORPIONS Pat ja esi pilnībā apmierināts ar to, kas notiek tavā dzīvē, nedrīksti apstāties un atpūsties – tā visu vari palaist vējā.

STRĒLNIEKS Ja pārāk daudz fokusēsies uz kādu citu, tev draud sevis paša pazaudēšana. Neatstājies no principiem- tad nāks tikai labas lietas.

MEŽĀZIS Būs tāda diena, kad maizi ar sviestu smērēsi no abām pusēm,lai,ja krīt,tad jebkurā gadījumā nekas nesanāktu. Pats sevi tā noskaņosi!

ŪDENSVĪRS Atjaunosi kādas sen sarautas saiknes profesionālā jomā. Ir vērts arī paskatīties kādā jaunā lauciņā, jo šodien tev ir veiksmīga diena.

ZIVIS Šodien sapratīsi, ka cilvēks, kurš tev vienmēr ir nepaticis, patiesībā ir diezgan līdzīgs tev – var pat izveidoties jauna draudzība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru