Dīvainās lietas, ko dara katras zodiaka zīmes pārstāvis, lai aizmirstu bijušo mīlestību

 

Vēzis

Centies būt tik labs, cik vien spēj, tas nozīmē, ka tev jāpaliek mājās un jābauda miers un klusums. Iededz sveces, baudi aromaterapiju, lasi grāmatu vai dodies vannā – šīs lietas patiesi palīdzēs tev atslābināties un baudīt savu brīvo laiku kā pienākas.

Lauva

Lai arī tu noteikti vēlies atrasties draugu sabiedrībā, kur var pagausties par šķiršanos, vislabāk būtu pašam censties tikt galā ar savām emocijām. Sastādi sarakstu, kurā iekļauj visu, ko esi sasniedzis, raksti sev komplimentus, zīmē, līmē uzlīmes un neaizmirsti iekļaut smieklīgus attēlus – jebko, kas liks tev pasmaidīt.

Jaunava

Vislabākais, ko vari darīt pēc šķiršanās ir pavadīt laiku pie dabas kūts. Daba dziedē un nomierina, tā palīdzēs sakārtot domas un apkopot jaunu enerģiju.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmju pāri, kuru šķiršanās noteikti ir visdramatiskākās

Svari

Ja jūties bezcerīgs un vientuļš, labākais risinājums būs deju terapija. Pārliecinies, ka mājās esi viens pats un tad ieslēdz skaļi pašus lustīgākos singlus un izdejojies no visas sirds.

Skorpions

Ja centies tikt kādam cilvēkam pāri, pēdējais, ko tev vajadzētu darīt ir nonākt skumju varā. Nekoncentrējies uz to, ko esi izdarījis nepareizi vai to, ka netiki pienācīgi mīlēts. Atbrīvojies no negatīvām domām aizstājot tās ar neitrālām.

Strēlnieks

Lai aizpildītu tukšumu dvēselē, tev jādara kas garīdzniecisks. Apmeklē jaunu baznīcu vai dari kaut ko, kas nav saistīts ar organizētu reliģiju. Pamēģini meditāciju, jogu vai lūgšanos, apmeklē zīlnieku vai astrologu. Tas ļaus iepazīt sevi tuvāk un sniegs mierinājumu.

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir visgrūtāk aizmirst pēc šķiršanās

Mežāzis

Tagad tev ir daudz laika, ko tu agrāk mēdzi pavadīt kopā ar bijušo mīļoto. Sava ikdienas rutīnā tev noteikti būtu jāiekļauj radošas aktivitātes.

Ūdensvīrs

Tu pasaulei sniedz tik daudz pienesuma, tieši tādēļ nevajadzētu piemirst pašam par sevi. Palutini sevi kā pienākas. Tu būsi pārsteigts par to, cik ļoti omu var uzlabot mājās veikts pedikīrs vai skaistumkopšanas procedūras.

Zivis

Ja centies aizmirst bijušo mīlestību, novirzi savas emocijas mākslā. Liec rokām paust sava prāta emocijas, šādi tu stimulēsi to smadzeņu daļu, kurai patīk rotaļīgums, tas savukārt palīdzēs atbrīvot endorfīnus, kuri darīs tevi laimīgu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru