Draudzības horoskops: ideālā drauga raksturojums katrai zodiaka zīmei

 

DVĪŅI Dvīņiem ir nepieciešams kāds, kurš spētu tikt līdzi viņa intelektuālajai izaugsmei un pasmietos par viņa atjautīgajiem un asprātīgajiem jokiem.

VĒZIS Parasti Vēži dod priekšroku mierīgam vakaram, skatoties seriālus un gatavojot kaut ko garšīgu. Tādu pašu draugu viņš vēlētos arī sev.

LAUVA Lauva alkst pēc piedzīvojumiem mīloša drauga, kurš būtu gatavs ar viņu mesties jebkādās avantūrās un nekad neapšaubītu viņa uzticību.

JAUNAVA Jaunava ir nosvērts, tomēr viņam ir nepieciešams kāds, kas viņu spētu iedrošināt, kā arī iedvesmotu viņu darīt vairāk un labāk.

Lasi vēl: Pazīmes, kuras liecina, ka tavs labākais draugs ir egoistisks un negodīgs

SVARI Viņš dievina asprātīgus jokus, tāpēc draugs ar labu humora izjūtu būtu tieši tas, kas viņam vajadzīgs, lai uzlabotu un padarītu gaišāku viņa ikdienu.

SKORPIONS Skorpions ir tas cilvēks, kurš sevi no malas neredz, tāpēc atklāts un godīgs draugs viņam ir vairāk kā nepieciešams.  Kāds, kurš spētu bezbailīgi uzsvērt ne tikai viņa dotības, bet arī trūkumus.

STRĒLNIEKS Strēlniekam ideālais draugs būtu kāds, kurš vienmēr viņu būtu gatavs atbalstīt, neatkarīgi no situācijas. Pozitīvs, atraktīvs, dinamisks un sarkastisku joku piekritējs būtu Strēlnieka perfektais draugs.

MEŽĀZIS Mežāži parasti attīstās ļoti ātri, tāpēc nosvērts un pieaudzis draugs būtu viņam teju radīts. Kāds, kurš viņu iedvesmotu veikt pareizās izvēles un iet pareizo ceļu.

Lasi arī: Uzzini, kāds draugs tu esi, atbilstoši horoskopam!

ŪDENSVĪRS Viņam ir nepieciešams bezbailīgs draugs, kurš nekaunas no savas patiesās dabas un nekad neizliekas. Kāds, kurš ir līderis, nevis sekotājs.

ZIVIS Zivīm ir vajadzīgs tāds draugs, kurš viņu nenosodītu par katru sīkumu, turklāt, būtu gatavs viņu uzklausīt kaut vai trijos naktī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru