Dusmu horoskops: Kā katrai Zodiaka zīmei ar to cīnīties?

 

Dvīņi

Aizkaitināti Dvīņi pārstāj klausīties un sāk runāt. Tas viņiem liedz atrisināt radušos konfliktsituāciju. Dvīņiem vajadzētu  veltīt laiku, lai ieklausītos tajā, ko saka citi.

Vēzis

Vēža dusmas dažkārt ir tik mutuļojošas kā Zemes centrs, vislabāk ļaut viņa dusmām  iztvaikot. Ieej karstā dušā. Iemērcējies karstā vannā vai džakuzi. Vēzim pašam nevajadzētu pārmest par savu rīcību. Vienkārši ļauj dusmām izkūpēt gaisā.

Lauva

Lauvas ir egocentriskas būtnes, tādēļ, ja kaut kas viņus sanikno, viņi lietu uztver personīgi. Tā vietā Lauvām būtu jāņem vērā arī citu cilvēku jūtas un tas, kā dusmas viņus iespaido. Parasti ar to ir pietiekoši, lai savaldītu niknumu.

Jaunava

Jaunavas dažkārt ir pārāk saspringtas, tādēļ, ja kaut kas nav organizēts augstākajā līmenī vai  pret kaut ko nav 100% patika, Jaunava paliks dusmīga. Tā vietā, lai dusmotos, Jaunavai vajadzētu koncentrēties uz visām lietām kopumā un saprast, ka viss būs kārtībā.

Svari

Svari visai ir neizlēmīgi, tas nozīmē, ka viņi itin bieži palaiž garām iespējas mainīt savu dzīvi. Tas var novest pie nopietnām grūtībām dzīvē, kas pārvēršas aizvainojumā. Svariem jāiegaumē, ka dusmas neko labu nenodarīs, tās vienīgi sāpinās tevi.

Skorpions

Skorpions ir visbaisākais šajā bariņā. Skorpions izrāda savas dusmas visai dīvainos veidos. Dažkārt tā ir klusēšana un vārīšanās savās dusmās, citreiz šīs dusmas eksplodē ar tūkstoš sauļu eksplozijas spēku. Skorpions ir tā zīme, kura visvairāk laba iegūs no dziļas elpošanas un meditēšanas dusmu uzplūda laikā.

Strēlnieks

Strēlnieks ir visu zinošs, pašpārliecināts tips ar notrulinātām emocijām. Tajā pašā laikā, dusmu uzplūdos viņš ļauj sevī iezagties nežēlībai. Iegaumē to, ka citiem cilvēkiem ir jājūt līdzi.

Mežāzis

Mežāzim ir tendence mēģināt visu kontrolēt, tas viņiem rada bažas. Ja viss nenotiek pēc viņa prāta, Mežāzi piemeklē dusmu lēkme. Viņš nomierināsies, ja sapratīs, ka pasaule negriežas tik vien, kā ap viņu. Šajā gadījumā palīdzēs meditācija un iekšēja koncentrēšanās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs dusmojas klusi, bet nāvējoši. Vienkāršāk sakot: Ūdensvīram ir jāizrunājas. Viņam dažkārt ir grūti runāt atklāti, bet tas ir to vērts.

Zivis

Zivis dusmojoties atrodas pavisam citā dimensijā, bet beigu beigās viņas iznāk no dusmu viļņa. Tā vietā, lai ar dusmām pārpludinātu  ielas, dziļi ievelc elpu un padomā par ko tu patiesi dusmojies. Visu iespējams nokārtot.

Avots: 

bez_fona_LOGO_ZELTENE3-1024x172

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru