DVĪŅI. Astroloģiskais portrets

 

prediction_3

 

Dvīņu priekšrocība ir tā, ka viņi zina savas vājās puses, tāpēc nekautrējas lūgt palīdzību, ja saprot, ka paši netiks galā. Draugu šīs zīmes pārstāvjiem parasti ir ļoti daudz, jo Jūs esat ļoti sabiedriski, draudzīgi un zināt, kā iekarot apkārtējo simpātijas.

Prāts Jums ir iekārtots tā, ka Jūs spējat saredzēt saikni starp divām šķietami pilnīgi neatkarīgām lietām. Domāšana Jums ir paradoksāla.

 

Lasi vēl: 5 iemesli, kādēļ vīrietis – Dvīnis un sieviete – Skorpions ir tik saderīgi, bet nav radīti ilgstošām attiecībām

 

Ļaujiet piebilst, ka Dvīņi ir arī asprātīgi, taču bieži vien arī sarkastiski. Saviem draugiem viņi izsaka komplimentus, taču ienaidniekiem gan klājas grūti. Te nu ir jāsaka arī tas, ka jebkurš draugs burtiski vienā acumirklī var kļūt arī par Dvīņu ienaidnieku.

Protams, ka Dvīņiem piemīt divas dabas. No vienas puses – ļoti jautrs un sabiedrisks, taču no otras – drūms un kašķīgs ciniķis. Pat saviem draugiem viņi neatklājas līdz galam un paliek noslēpumā tīti, tāpēc viņi ir ļoti grūti paredzami.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru