DVĪŅI- mīlestība, attiecības, laulība; nepastāvīgi un brīvību mīloši!

Dvīņi parasti dāvā siltumu un mīļumu arī tiem cilvēkiem, pret kuriem viņi neizjūt nekādu spēcīgu pieķeršanos, jo viņiem vienkārši patīk sagādāt baudu. Šīs zīmes pārstāvji var izpausties kā dedzīgi un kaislīgi mīļotie, taču dvēseles dziļumos viņi paliek auksti un nepieejami. Šī dualitāte viņos saglabājas līdz brīdim, kad viņi savām romantiskajām attiecībām pieliek treknu punktu un sākt meklēt savu otro pusīti.

red-love-couple-coffee-mugs_1920x1200

Atstājot aiz sevis ļoti daudz salauztu siržu, Dvīņi dodas savas otrās pusītes meklējumos, taču šajā ceļā, kā likums, viņi sastopas ar tādiem cilvēkiem, kuri Dvīņiem nav spējīgi dāvāt to mīlestību un vieglumu, pēc kā viņi tik ļoti alkst.

Atrodot savu otro pusīti, šīs zīmes pārstāvji atdodas savam partnerim pilnībā. Viņiem ir ļoti svarīgi izrādīt savu mīlestību un pieķeršanos. Attiecības ar Dvīņiem – tās ir kā emociju un jūtu “salūts”. Šīs zīmes pārstāvji nekad neapstājas pie sasniegtā. Iekarojot otra cilvēka sirdi, viņi liek lietā visas pūles, lai padarītu šīs attiecības krāsainākas. Dvīņiem ir ļoti svarīgi nezaudēt tās sajūtas, kas valdīja attiecību pašā sākumā.

love-flowers-romantic-best

Ja laulībā Dvīņi jūt, ka viņu ģimenes dzīvē ir iezagusies rutīna, viņi šīs attiecības var izbeigt. Galvenais ģimenes dzīvē viņiem ir pastāvīga kustība, attīstība un jaunu sajūtu meklēšana, tāpēc partnerim vienmēr ir jājūt Dvīņu noskaņojums un jāpielāgojas viņa vēlmēm, pretējā gadījumā laulība būs apdraudēta.

Dvīņi ir nepastāvīgi. Viņi var krāpt. Visa būtība slēpjas Dvīņu raksturā. Ja viņu partneris nedāvina viņiem tās emocijas, pie kā viņi tik ļoti ir pieraduši, viss sāks brukt. Dvīņi krāpj tādā gadījumā, ja jūt vienaldzību un vēsumu no partnera puses. Tāpat viņi to var darīt arī tādā gadījumā, ja viņus neapmierinās viņu seksuālā dzīve, piemēram, tā būs kļuvusi ļoti vienveidīga.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru