Dvīņi mīlestībā; no vienas puses vēlas mīlestību, no otras- brīvību

 

Bauda un mīlas rotaļas – tas viņiem ir patiešām svarīgi, tāpēc tas, kurš šo faktu pieņems un sapratīs, kļūs par viņu vienīgo!

giphy-5

Neskatoties uz to, ka Dvīņi var piekopt arī ilgtermiņa attiecības, viņiem ļoti ātri apnīk saistības un ikdienas rutīna, tāpēc, ja arī šīs zīmes pārstāvji iestūrē laulības ostā, tad pastāv liela iespējamība, ka tā beigsies tikpat ātri, cik sākusies. Dvīņi viegli iemīlas un viegli arī spēj atstāt to, kas viņiem kļuvis garlaicīgs. Viņi piedzīvo personības dalīšanos – viena viņu puse tiecas pēc mūžīgas mīlestības, bet otra – vēlas brīvību!

tumblr_o3xskgw4xk1tljniso1_500

Kamēr Dvīņi ir izslāpuši pēc mīlestības, attiecībās nekas nedraud, bet vēlmes, lai attiecības neieslīgtu rutīnā, viņiem ir visnotaļ mežonīgas un neparedzamas.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Dvīņi: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

Kāds partneris tad īsti ir vajadzīgs šāda veida personībām kā Dvīņi?! Viņam viennozīmīgi ir jābūt universālam, garā jaunam draugam un sabiedrotajam, kurš nebaidās paplašināt savu redzesloku un doties piedzīvojumos, turklāt, ja šis cilvēks arī intelekta līmenī daudz neatpaliek no Dvīņiem, tā jau ir puse panākumu. Dvīņi ļoti mīl sarežģītas prāta spēles, un arī mīlestība viņiem tāda ir, kurā, bez šaubām, ir jāuzvar, tāpēc attiecībām ar Dvīņa zīmē dzimušo vajadzētu būt piedzīvojumam visas dzīves garumā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru