DVĪŅI: mīlestības un saderības horoskops ar citām Zodiaka zīmēm

Dvīņi + Auns

Auna ātrais dzīves ritms diezgan labi sader kopā ar Dvīņa nepacietīgo, bet dzīvelīgo dabu. Ne vienam, ne otram nepatīk gaidīt, tāpēc šis pāris droši var virzīties kopā bez liekas domāšanas. Šim pārim neaizmirstami piedzīvojumi ir garantēti. Trakas un spontānas idejas šo savienību padara par teju ideālu. Laba saderība romantiskajā un seksuālajā ziņā. Kaut arī šīs attiecības var būt pasakaini kaislīgas, tomēr tām ir arī savi mīnusi. Ņemot vērā faktu, ka viņiem abiem ātri vien viss mēdz apnikt, būs jāatrod dažādi veidi, kā noturēt uzmanību un interesi. Kā īstermiņa attiecības tās ir ļoti saldas un piesātinātas, bet ilgtermiņā varētu rasties sava veida problēmas.

Lasi arī: Auna mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm

Dvīņi + Vērsis

Dvīņi ir lieliski ideju ģeneratori, taču Vērši maz runā, bet daudz dara. Šajās attiecībās Vērsis ir lielisks Dvīņa ideju realizētājs. Taču, ņemto vērā Vērša praktisko dabu, viņam ir grūti izprast Dvīņa vēlmi pēc kā jauna un neredzēta, jo Vērsis mīl komfortu un ne īpaši labi spēj pielāgoties pārmaiņām. Ja Vērsis kaut ko nolemj, tad pie tā arī pieturas, taču Dvīņa domas var ļoti ātri pamainīties.

Šīs savienības sarunas nudien ir fascinējošas, tā vien liekas, ka viņi varētu runāt mūžīgi. Jums abiem ieteicams kopīgi doties uz dažādiem pasākumiem, kur spēsiet apmierināt savu intelektuālo apetīti.

Lasi arī: Vērša mīlestības un saderības horoskops ar pārējām Zodiaka zīmēm 

Dvīņi + Dvīņi

Lieliska kombinācija, ja meklē attiecības bez nežēlīgas greizsirdības un drāmas. Dvīņi vienkārši nespēj ilgi uz kādu dusmoties. Dvīņiem ir daudz dažādu draugu un paziņu, viņi necieš vienveidību, tāpēc šādas attiecības parasti ir veiksmīgas. Dvīņi viens otram var būt ne tikai kā lieliski mīļotie, bet arī kā nešķirami draugi un domu biedri. Jāatzīst, ka ģimenes dzīvei viņi nav īpaši piemēroti, jo abi nav īsti stabili, drīzāk gaisīgi. Pirmajām attiecībām visai riskants variants, būtu labi, ja abi būtu pārdzīvojuši pirmo mīlestību un šķiršanos.

Dvīņi + Vēzis

Vēzis ir pārāk emocionāls priekš Dvīņiem – katrs uz notikumiem reaģē citādāk, tāpat arī atšķiras viņu dzīves uztvere. Šī ir laba savienība tādā gadījumā, ja Dvīņi ir emocionāli, bet Vēži – loģiski domājoši. Kaut arī pēc zvaigžņu stāvokļa šī saderība nav viena no labākajām, tomēr viņiem neūs garlaicīgi. Interesantas sarunas un gultas dzīve garantēta!

Lasi arī: Septiņi iemesli, kāpēc mīlēt katru Zodiaka zīmi

Dvīņi + Lauva

Šajās attiecībās Dvīņiem bieži vien nāksies piekāpties un izrādīt vairāk cieņas pret Lauvu. Attiecības ir gana kaislīgas, šķiet, ka pat iespējama iemīlēšanās no pirmā acu skatiena. Viņi viens otru spēj saprast teju no pusvārda, tāpēc ir ne tikai labi mīlnieki, bet arī draugi. Viņi ir cīnītāji, tāpēc problēmas varētu sākt rasties tad, kad katrs mēģinās izcīnīt savu vietu karjerā – šķitīs, ka ir pārāk maz laika attiecībām. Ja nu attiecības paliek garlaicīgas, tad ne Dvīņi, ne Lauva laiku velti netērē – aiziet katrs savu ceļu.

Dvīņi + Jaunava

Atbildīgā un parasti noslēgtā Jaunava pavisam citādi skatās uz mīlestību. Jebkam gatavie, pļāpīgie un nereti pat dramatiskie Dvīņi ir pilnīgs pretstats Jaunavai. Jaunavas bezjūtīgie novērojumi un ieteikumi, kurus viņa uzskata par godīgu atbildi, Dvīņiem var šķist ļauni. Jaunavas bezjūtīgie vārdi var viegli aizvainot, bet Dvīņus vai arī viņus var pārlieku nogurdināt Jaunavas pragmatiskais dzīvesveids.

Dvīņi + Svari

Šīs zīmes pieder pie gaisa stihijas, tāpēc starp tām veidojas intelektuālā saikne. Viņi spēj sazināties ne tikai ar ķermeņa valodu, bet arī saprast viens otra sajūtas un emocijas. Svariem un Dvīņiem  ir augsts inteliģences un garīguma līmenis, kas attiecības padara vēl saskanīgākas. Viņi saprotas dažādos veidos, kā arī novērtē viens otru, harmoniju un mieru attiecībās. Svarīga loma ir arī draudzībai, zināšanām un savstarpējai vienlīdzībai.

Lasi arī: Uzzini, kāpēc sieviete – Dvīņi ir tik neatvairāma un neparasta

Dvīņi + Skorpions

Kamēr Skorpions attiecībās vadās pēc jūtām, tikmēr Dvīņi visu cenšas saprast ar prātu. Skorpions pēc dabas ir visai greizsirdīgs, viņš necietīs Dvīņa gaisīgumu un nepatstāvīgo dabu, kā arī viņa svārstīšanos un regulāro domu mainīšanos. Šīs drīzāk var izvērsties par īslaicīgām un kaislīgām attiecībām.

Dvīņi + Strēlnieks

Šādas attiecības parasti veidojas ātri un dabiski, jo kā Dvīņi, tā arī Strēlnieks pēc dabas ir aktīvi un visai līdzīgi domājoši. Intelektuālas sarunas par dzīves jēgas meklējumiem ātri vien liks saprast, ka šo cilvēku starpā ir nevaldāma kaisle pēc zināšanām un nezināmā izpētīšanas. Abi mīl izmēģināt kaut ko jaunu, necieš ierobežojumus un ir atvērti ļoti daudzām lietām.

Dvīņi + Mežāzis

Dvīņus piesaista Mežāža praktiskā daba, viņu vēlme darboties, lai sasniegtu savus mērķus, kas ar laiku viņu var sākt nogurdināt, par cik Dvīņi savā ziņā ir pretstats Mežāzim. Ātri vien Dvīņi sajutīsies ierobežoti, bet Mežāzis necietīs Dvīņa vieglprātību un bezrūpību. Dvīņi vēlēsies, lai attiecībās viss ir viegli, bez dažādiem noslēpumiem un nesaprotamām jūtu izpausmēm, kas Mežāzim ir tik raksturīgas.

Dvīņi + Ūdensvīrs

Viņi saprot viens otru garīgā un emocionālā līmenī, tāpēc varētu šķist, ka attiecību veidošana ilgst gadiem nevis mēnešiem ilgi, un katra diena paiet ļoti vienmērīgi. Lai arī viņi izbauda katru kopā pavadīto brīdi, viņi ļauj viens otram būt patstāvīgiem.

Šim pārim ir ļoti laba psiholoģiskā saikne, kas laika gaitā kļūst arvien dziļāka. Lai arī abas zīmes ir ļoti patstāvīgas, tas netraucē savstarpējām attiecībām. Patiesībā tas pat stiprina attiecības.

Lasi arī: 5 iemesli, kāpēc Dvīņu horoskopa zīmes pārstāvji ir visinteresantākie

Dvīņi + Zivis

Maz ticams, ka šādas attiecības var izveidoties un būtu bezgala laimīgas, jo viņiem ir pārāk dažādi raksturi. Pat ja sākumā ir izteikta saprašanās, tad ar laiku pierādās pilnīgi pretējais. Zivis nejutīsies pietiekami mīlēti, viņiem trūks uzmanības, turpretī Dvīņiem liksies, ka dara visu, kas iespējams.  Dvīņiem ar laiku apniks Zivis, liksies, ka viņi ir garlaicīgi, tāpēc Zivīm ir nepieciešams Dvīņus kaut kā pārsteigt un attiecībās saglabāt interesi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru