Dzelzs orhideja – Svaru zīmē dzimusi sieviete. Kas jāzina, ja mīli viņu?

Sieviete-Svari ar patiku piedalīsies ikvienā strīdā, disputā, apspriedē. Strīda būtība nav svarīga. Tā var būt iespējamo kandidātu apspriešana valsts prezidenta amatam vai plašs monologs par tēmu: kādas aproces krekla piedurknēm labākas — ar pogām vai apročpogām. Viena vai otra jautājuma iztirzāšana var ievilkties stundām ilgi. Vīrietis sarunā var pat nepiedalīties, ja nu vienīgi, pajautājot “kādēļ” vai piebilstot, ka tā nedomā. Ja jūs tiešām tā nedomājat, pusstundu gara saruna, ko pavada burvīgi smaidi, pārliecinās jūs, ka jums absolūti nav taisnība, ko arī pats ar prieku atzīsiet. Der atzīmēt, ka viedoklis, ko aizstāv sieviete-Svari, nav viņas personīgais (viņai reti tāds ir), bet rūpīgi pārbaudīts, no visām pusēm izsvērts vienīgi pareizais šī jautājuma risinājums.

Vairums sieviešu-Svaru nepamet darbu arī pēc laulībām. Pirmkārt tādēļ, ka mīl daudz tērēt sev un savai mājai, otrkārt — savam vīram. Laulības viņai — divu cilvēku kopīga jaunrade. Viņa nelīdzinās tām sievietēm, kuras kā akmens iekaras vīrietim kaklā, cenšoties to nogremdēt.

Viņa piedalīsies visās sava izredzētā lietās, palīdzot tam ar padomu, darbu un, ja vajadzēs, naudu.

Sievietei-Svariem piemīt ass analītisks prāts un spēja palīdzēt vīram daudzu svarīgu problēmu risināšanā. Ne velti vīri-Auni, Skorpioni, Lauvas un Vērši ceļ savas sievas-Svarus uz pjedestāla un dievina tās. Tāpat Svari izturas pret tiem ar sajūsmu. Novērotāju acīs Svaru ģimenes mājvieta, ja laulības veiksmīgas, atgādina Ādama un Ievas paradīzes dzīvi līdz tam laikam, kamēr nolādētā čūska tiem visu nesagandēja.

Sieviete-Svari ir sentimentāla un maiga, tā apbērs vīru ar skūpstiem un glāstiem varbūt pat biežāk, nekā viņš vēlētos. Svaru ģimenes ligzdiņu var salīdzināt ar žurnāla lappusēs attēlotajiem paraugiem. Mēbeles un tepiķi saskaņoti izcili gaumīgi, krāsas — klusinātas, gleznas pie sienām atbilst iekārtai, visapkārt ziedi. Pusdienas un vakariņas parasti sveču gaismā, lieliskos porcelāna traukos un ar sudraba gaida piederumiem; ēdienkarte pārdomāta un izmeklēta, dārgi vīni un papildinājumā — klusināta, mierīga mūzika.

Svariem ļoti patīk izteikties, bet arī otras puses viedoklis tiks uzklausīts, kā rezultātā radīsies un tiks pieņemts vispareizākais lēmums. Abi sarunas dalībnieki no tā tikai vinnēs.
Kas attiecas uz viņas patiku pret garajām biksēm, viņa valkā tās, kad tas nepieciešami un ērti. Vakara pieņemšanā viņa ieradīsies greznā dekoltētā tērpā, bet intīmos apstākļos pārsteigs visvilinošākajos erotiskajos tērpos. Viņa lieliski apzinās, kas, kur un kad jānoslēpj vai jāizceļ.

Sievietes-Svaru bērni tiks aprūpēti un mīlēti, protams, pēc vīra. Viņi, bez šaubām, būs firmas loceļi, bet vīrs — tās prezidents, un godāšana notiks saskaņā ar ranga pakāpi. Bērni nekad neieņems viņas sirdī tādu vietu kā dzīvesbiedrs.

Māte-Svari ir ļoti maiga, tai pašā laikā izrādot stingrību. Pirmais, ko viņa iemācīs saviem mazuļiem — mīlēt un cienīt tēvu. Svari — samērā mierīgs tēvs. Viņš nedusmosies un nekliegs uz bērniem, bet savu lolojumu dēļ nekritīs arī ekstāzē. Viņš pirmo vietu mājās piešķīris sievai, un nekādas tēva jūtas nepārspēs viņa attieksmi pret jums, ja, protams, neatstāsiet izlietnē triju dienu netīro trauku krājumus un nedarīsiet tā, ka tiktu aizvainotas viņa estētiskās jūtas.

Sieviete-Svari ir kārumniece, tas draud ar liekiem svara kilogramiem. Tai raksturīgā harmonijas izjūta palīdzēs laikus saņemties un, ievērojot diētu un izpildot vingrojumus, atbrīvoties no liekā svara.

Kurš gan, izņemot Svarus, spēj ar vienlīdzīgu prasmi spīdēt saviesīgā vakarā un strādāt līdz ar vīrieti?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru