Dzīves ilguma horoskops. Cik liela vaina ir zvaigznēs?

Kāpēc vieni dzīvo ilgi, citi nomirst, nesasnieguši sirmu vecumu? Ilgdzīvošanas horoskops tā arī nav atklāts.

Daži astrologi uzskata, ka mūža ilgums zināmā mērā ir atkarīgs no zvaigžņu un planētu izkārtojuma debesīs.

Balstoties uz statistiskiem un socioloģiskiem datiem, novērtēsim par ko pirmāmkārtām jārūpējas dažādām zodiaka zīmēm, lai varētu nosvinēt 100. dzimšanas dienu!

Auns
Auns jau kopš dzimšanas ir apveltīts ar lielu dzīvības potenciālu, kuru ir diezgan grūti iztērēt pat vairāku dzīvju laikā. Tomēr ceļā uz ilgu mūžu šai zīmei bieži stājas stress un iekšējs nemiers.

Vērsis
Vērši var nepārdzīvot: viņu mierīgais un līdzsvarotais dzīvesveids nodrošina visu, lai baudītu klusas, bet galvenais – veselīgas vecumdienas mazbērnu un reizēm pat mazmazbērnu pulciņa ielenkumā.

Dvīņi
Dvīņu aktīvā dzīve viņiem ļauj pieradīt savu ķermeni un prātu pie diezgan lielām slodzēm.
Tāpēc, kad pienāks laiks doties pensijā, šīs zīmes pārstāvis varēs droši doties iekarot Everestu.

Vēzis
Vēža zīmē dzimušo neizlēmība reizēm var diezgan ievērojami pasliktināt viņu veselību.
Ja Vēzis jūtas slikti, vienkāršāk un lētāk aiziet pie ārsta nekā nodarboties ar pašārstēšanos.

Lauva
Ekstravagantie Lauvas prot dzīvot smalki kā neviena cita zodiaka zīme. Šajā zīmē dzimušie pat pēc došanās pensijā saglabā kādreizējo karaliskumu. Lauvas dzīves ilgums atkarīgs tikai no pašu attieksmes pret savu veselību.

Jaunava
Racionālās Jaunavas saprot, ka veselība jāsaudzē, tāpēc tieši šo cilvēku vidū visretāk sastopamas hroniskas slimības.

Svari
Svaru tieksme uz “dzīves dedzināšanu” var beigties diezgan bēdīgi. Ieteikums šajā zīmē dzimušajiem ir vienkāršs: mazāk laika pavadiet klubos, vairāk – saskarsmē ar tuviniekiem.

Skorpions
Skorpioni, pateicoties interesei par ezotēriku, reizēm var lepoties ar Tibetas mūku cienīgu dzīves ilgumu, bet uz jautājumu, kā tas panākts, tikai noslēpumaini pasmaidīs.

Strēlnieks
Tā kā Strēlniekiem diezgan raksturīga ir aizraušanās ar akadēmiskiem pētījumiem, viņi ne tikai sapņo par mūžīgās dzīves eliksīru, bet arī mēģina to iegūt.

Mežāzis
Par Mežāzi bieži saka: “Vecīt, ko nu rūc?”. Interesants ir fakts, ka nobriedušā vecumā šajā zīmē dzimušie pilnīgi izmainās. Grūti atrast aktīvākus un dzīvespriecīgākus cilvēkus!

Ūdensvīrs
Nemierīgi Ūdensvīri ne mirkli nevar iztikt bez darbošanās. Šajā zīmē dzimušajiem raksturīgs ilgs mūžs, jo, pateicoties savam zinātkārajam un tiešajam raksturam, viņi paliek bērni ir sirmam vecumam.

Zivis
Flegmatiskās Zivis īpaši neaizdomājas par dzīves ilguma palielināšanu. Šīs zīmes pārstāvji uzskata, ka viss jau ir iepriekš nolemts un nav jēgas pretoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru