Dzimšanas mēnesis: ko tas vēsta tieši par tevi?

Noskaidro, ko dzimšanas mēnesis var atklāt par cilvēka personību!

Kā zināms, lielu ietekmi uz cilvēka dzīvi atstāj zodiaka zīme, kurā viņš ir piedzimis, dzimšanas laiks, datums, gads, un arī mēnesis. Uzzini, kā tas ietekmē tevi un tavu seksuālo dzīvi!

 

JANVĀRIS

Viņi ir apveltīti ar stipru gribasspēku, turklāt viņiem vienmēr ir savs viedoklis, kurš parasti ir loģisks un argumentēts. Janvāri dzimušie nebaidās izteikt savas domas un viedokli arī plašākai auditorijai. Mēdz būt stūrgalvīgi un pat auksti (gluži kā pats janvāra mēnesis). No viņiem iznāk lieliski skolotāji! Strādīgi, ar savu raksturu un viedokli. Viņi nebaidās no tā, ko apkārtējie varētu padomāt. Reizēm stūrgalvība ņem virsroku, bet tas atsevišķos gadījumos pat ir veselīgi. Viena no lietām, ko necieš – tikt komandētiem, jo viņi ir labāki līderi. Problēmas sākas tad, kad ir jāpakļaujas kaut kam vai jāseko instrukcijām, jo viņi ir pieraduši visu darīt pa savam.

Janvārī dzimušie cilvēki ir mazliet piesardzīgāki un apdomīgāki brīžos, kad jāuzsāk attiecības ar kādu citu cilvēku. Tomēr, tiklīdz viņiem kāds iepatīkas, janvārī dzimušie būs ļoti uzstājīgi, lai viss notiktu. Šajā mēnesī dzimušie ir visperversākie. Gultā viņi ir īsti mežoņi. Attiecībās viņiem prātā mēdz iešauties tik trakas idejas, ka partneris ir teju jāpierunā, lai kaut ko tādu izmēģinātu. Tu neiebilsti būt pirmais, kurš kādam parāda un iemāca kaut ko jaunu.

FEBRUĀRIS

Radoši, patīk darboties sevi interesējošos projektos, kas ir sarežģīti un aizņem daudz laika. Patīk neparastas lietas un ceļošana. Pret sev mīļajiem ir lojāli un atklāti. Šie cilvēki ir kreatīvi un izdomas bagāti. Lielu projektu un darbu tapšanai velta daudz laika un uzmanības. Mīl dziļas un filozofiskas sarunas, turpretim garlaicīgi un sekli cilvēki viņiem šķiet kaitinoši.

Sekss ar viņiem ir aizraujošs, tomēr nereti viņi mēdz emocionāli attālināties. Neiebilst izmēģināt kaut ko jaunu un interesantu. Piedzīvojumu meklētāji. Viņi ir kaislīgi, bet pie tā patiesi jāstrādā. Šie cilvēki koncentrējas uz lietu cēloņiem un saskata augstāko nozīmi visā, tomēr, lai ar viņiem savienotos emocionālā līmenī ir krietni jāpapūlas. Nav tā, ka šie cilvēki nespēj veidot emocionālas savienības, tomēr, viņu partneriem jābūt gataviem pie tā piestrādāt.

MARTS

Šiem cilvēkiem iztēle strādā izteikti labi, radošāki arī par februārī dzimušajiem. Savu dabu izpauž ar darbiem, nevis vārdiem. Kā jau visiem radošiem cilvēkiem, svarīgs ir laiks vientulībā. Izdomas bagāti, taču, salīdzinājumā ar februārī dzimušajiem, ir drīzāk introverti un klusi. Dzīvo savās pasaulēs, tādā veidā cenšoties izbēgt no skarbās realitātes. Viņi ir paši maigākie un domīgākie cilvēki. Alkst miera un klusuma.

Sekss ar viņu nudien ir kaislīgs, un emocionāls visos līmeņos. Lai atdotu sevi visu un justos labi, viņam ir svarīgi, lai starp partneri un viņu būtu garīga saikne. Martā dzimušie cilvēki mīl pavadīt laiku gultā. Sekss viņiem ir intensīvs un saistošs, savam partnerim viņi sniedz visu, ko vien var piedāvāt. Šādā veidā martā dzimušie nonāk jaunās garīguma virsotnēs.

APRĪLIS

Šie cilvēki ir uzmanības meklētāji, mīl pagozēties slavas gaismā. Viņi necieš, kad viņiem jāpakļaujas pavēlēm. Konstanti meklē piedzīvojumus un jaunas izjūtas, adrenalīns ir nepieciešams gluži kā gaiss, ko elpo. Būtībā ir ļoti skaļi un ekscentriski.

Neatkarīgi, tādēļ, ja viņi ir kopā ar kādu, tad tam patiesi tiek izlikti visi 100%. Sekss ar aprīlī dzimušo ir pikants, intensīvs un ļoti kaislīgs, jo viņus vada Marss. Šo cilvēku kaisle ir neizmērojama, bet bieži vien viņiem ļoti ātri apnīk cilvēki. Ja kāds ir piesaistījis viņa uzmanību, tad viņš ir teju neapturams. Gultā atdod sevi visu, viņa devīze – visu vai neko!

MAIJS

Neizvēlīgi, parasti šodienas iegribas nesakrīt ar vakardien teikto. Aktīvi, dinamiski un sociāli cilvēki, kurus viegli nogarlaikot ar bezjēdzīgām sarunām vai nodarbēm. Konstantos meklējumos pēc kā jauna un neizjusta. Necieš vientulību, tāpēc jaunu cilvēku iepazīšana ir gluži kā hobijs.

Nav tas cilvēks, kas gulēs ar kuru katru. Izvēlīgs, svarīgi justies ērti šī cilvēka sabiedrībā, vēl jo vairāk – vienā gultā zem vienas segas. Maijā dzimušie vēlas komfortablu un juteklīgu seksu. Viņiem patīk pats seksa akts. Vai nu vēlas mīlēties uz satīna palagiem, grezni dekorētā istabā, vai nemīlēties vispār.

JŪNIJS

Pasaules glābēji. Jūtīgi un gādīgi, un grib visu to labāko. Viņi nav tie, kas domā tikai vienu dienu uz priekšu.  Radoši, konstanti meklē iedvesmu un jaunas idejas.  Kaut arī jūtīgi, jūtu izpaušana sagādā problēmas.

Jūnijā dzimušie vēlas pamēģināt visas iespējamās seksa pozas, jo viņi vēlas izzināt visu, kas izzināms. Vieni no intensīvākajiem mīlniekiem. Ja vēlies, lai kāds tev stāsta ko netiklu, tad šie ir īstie cilvēki. Ja nodarbosieties ar seksu pa telefonu, jūnijā dzimušais tevi mīlēs mūžīgi. Vīrieši izbauda arī kailu fotogrāfiju saņemšanu no partnera.

JŪLIJS

Nemēdz būt tik noslēgti kā jūnijā dzimušie, kaut arī vairākas rakstura iezīmes viņiem ir līdzīgas. Dzīves mērķis – piedzīvojumu meklēšana. Jūlijā dzimušie ir apveltīti ar neizsīkstošiem enerģijas krājumiem. Savas patiesās emocijas un jūtas cenšas neizrādīt.

Nepieciešama stipra emocionālā saikne, lai nodarbotos ar seksu un tam pilnībā atdotos. Viņi parasti sniedz tādu baudu, kādu paši vēlētos saņemt. Svarīgi, lai ne tikai viņš pats justos labi, bet arī partneris. Seksam ar jūlijā dzimušu cilvēku jābūt dziļi emocionālam. Šim cilvēkam noteikti jājūtas droši, bet tiklīdz šis priekšnoteikums ir izpildīts, viņš darīs visu, lai apmierinātu partneri. Šie cilvēki lolo citus un pārliecinās, ka tie ir saņēmuši visu, kas vajadzīgs.

AUGUSTS

Augustā dzimušie ir pasaules vadītāji.  Piemīt izteikta kritiskā domāšana, vajadzīgo un nevajadzīgo informāciju labi atlasa un filtrē. Var šķist lepni, bet arī viņi savu patieso dabu parāda tikai retajam.

Šie cilvēki var būt divējādi: ārkārtīgi egoistiski vai ārkārtīgi dāsni. Viņi vēlas pārliecināties, ka viņu partnerim ir viss, citādi viņi pārgulēs ar kādu citu vai nekavējoties dosies projām. Viņiem nepatīk tik mācītiem kā gultā labāk kaut ko darīt, šo cilvēku ego ir ļoti viegli aizskart.

SEPTEMBRIS

Reizēm viņi gaida pārāk daudz no citiem, kaut ko tādu, ko vairums fiziski nespēj izdarīt. Var šķist ļauni un stūrgalvīgi. Augstie standarti un ieceres bieži viņus noved pie vilšanās. Būtu jāiemācās no citiem neko negaidīt, bet paļauties uz sevi. Naidu tur uz ilgu laiku, kaut arī to neizrāda.

Viņi ir kaislīgi, bet vienmēr spēj kontrolēt savas emocijas, tādēļ seksa jomā būs patiesi jāpapūlas, lai septembrī dzimušais aizmirstos un ļautos lieliskam orgasmam. Šie cilvēki uzreiz nemetīsies gultā, tomēr, ja fiziskajam kontaktam ir emocionāli komponenti, nav nekā tāda, ko viņš nebūtu gatavs izdarīt.

OKTOBRIS

Šie cilvēki ir pilnīgs pretstats gadalaikam, kurā viņi ir dzimuši. Laika apstākļiem mainoties, daba pamazām sāk gatavoties ziemai, taču oktobra cilvēki ir stabili un spēcīgi, necieš pārmaiņas un sarežģītu lēmumu pieņemšanu.  Necieš tikt salīdzinātam ar kādu. Dzīvi uztver no pavisam cita skatupunkta, ne tā kā to dara citi. Labāk ākstās un joko, nekā visu uztver ar nopietnu sejas izteiksmi.

Viņi vēlas uzgleznot romantisku, kaislīgu gleznu un pastāstīt, kā tu jutīsies un kā tas notiks. Pēc tam, kad viss būs izklāstīts, viņi darīs visu lēnām, liekot notikumam palikt atmiņā. Oktobrī dzimušie tam velta patiesi daudz laika. Iespējams, ka viņiem trūkst kaisles, bet viņi to kompensē ar aplidošanu, kas noved pie romantiska seksa.

Šajā mēnesī dzimušie nemēdz steigties, bet gan pietiekami daudz laika un uzmanības velta arī priekšspēlei. Tu esi lielisks pavedinātājs, tāpēc nereti mēdz savu partneri nedaudz pakaitināt.

NOVEMBRIS

Savus patiesos nodomus neatklāj nevienam, un pašus melnākos noslēpumus zina tikai viņš pats. Pat tuvākais draugs par viņu nezina visu. Lai nolādētas tās sekas, kuras rodas impulsīvu lēmumu un darbību rezultātā. Patieso jūtu slēpšana ir tikai viena no daudzajām mistikas iezīmēm. Stipri un bezbailīgi, nereti pat bezkaunīgi. Visu dara no sirds.

Novembrī dzimušie cilvēki ir kaisles iemiesojums. Viņi vēlas iegūt savu partneri un vēlas, lai partneris viņus iegūst, novembrī dzimušie to noteikti panāks. Viņi pamēģinās visus iespējamos seksa veidus tikai, lai pateiktu, ka ir to izmēģinājuši.

DECEMBRIS

Dāsni un jauki cilvēki. Reizēm viņu lepnums liedz izprast viņa patieso dabu, tāpēc daudzi par viņiem domā nepareizi. Vienmēr kādu spēj iepriecināt un izklaidēt.

Decembrī dzimušie gultā ir izdomas bagāti. Viņiem patīk izdomāt stāstus un spēlēt lomu spēles ar partneri. Bieži vien ir grūti ar decembrī dzimušajiem savienoties dziļākā veidā, par spīti tam, sekss ar viņiem vienmēr būs aizraujošs. Ja esi dzimis šajā mēnesī, tad tava seksa dzīve ir visai spraiga un interesanta. Tev patīk eksperimentēt, un gulta nav izņēmums. Lomu spēle tev nudien varētu padoties un patikt, ja vēl līdz šim neesi to izmēģinājis. Ar tevi zem palagiem nekad nav garlaicīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru