Dzīves likumi: kā katra zodiaka zīme izjūt bumeranga efektu

AUNS

Auniem kā bumerangs atpakaļ nāk viņu vārdi, kuriem viņi ļoti reti seko līdzi. No vienas puses – tas ir labi, jo viņi ir atklāti un godīgi, taču no otras puses – tas viņiem ir postoši. Gadās tā, ka viņiem ir vajadzīga kolēģu palīdzība, taču viņi atceras to, ko Auni ir teikuši. Auni gan palīdzību prasa ļoti retos gadījumos, taču dzīvē gadās visādi, un tad nu arī bumeranga efekts iedarbojas!

VĒRSIS

Vērši ir pārāk augstās domās par sevi, tāpēc liktenis atgriež viņiem viņu patmīlību mīlas neveiksmju formā. Gandrīz visi Vērši domā, ka ir ideāli, tāpēc bieži vien attiecībās rada pilnīgu haosu, kas diezgan negatīvi ietekmē viņu personīgo dzīvi.

DVĪŅI

Dvīņi neciena to, ko citi dara viņu labā, tāpēc bieži vien tiek atstāti vieni. Viņu vieglprātība un pilnīga apātija pret tiem, kuri glābj viņu dzīvi, mīl un rūpējas par viņiem – tas arī ir tas, kas viņiem nāk atpakaļ kā bumerangs, atņemot viņiem draugus un tuviniekus, turklāt kopā ar viņiem arī veiksmi.

VĒZIS

Vēžu lāsts, kas viņus nekad nepamet, ir manipulācija. Viņi mīl, kad viss ir zem viņu kontroles, tāpēc zvaigznes bieži vien viņu dzīves pārvērš haosā, kas iznīcina viņu labo garastāvokli un atņem nervus.

LAUVA

Lauvas domā tikai par sevi un savu ģimeni, bet uz visiem pārējiem viņām ir “nospļauties”. Viņu pasaule griežas pa ļoti īpašu orbītu, kuras centrā atrodas viņa pašas, bet tad, kad tas sāk skart viņu tuvos cilvēkus, viņi no Lauvām novēršas. Draugu Lauvām ir ļoti maz – vieni vienīgi liekuļi, šī ir ļoti egoistiska zīme, kuru ieskauj tādi paši cilvēki kā Lauvas.

JAUNAVA

Jaunavas pastāvīgi par visu šaubās un nemitīgi domā par visu slikto, bet kaut ko tādu Visums nepiedod nevienai zodiaka zīmei un atņem tai veiksmi. Pēc bumeranga principa viss negatīvais pie Jaunavām atgriežas mīlas, personīgajās un finanšu lietās, turklāt pilnīgi bez nekāda iemesla.

SVARI

Svari ir pārāk pavirši, tāpēc viņu dzīvē vienmēr ir ļoti daudz grūtību. Viņi ļoti reti iet pie ārsta, neseko līdzi tam, cik tērē, nepareizi ēd, bet pēc tam viņi brīnās, kāpēc viņiem ir maz naudas un slikta pašsajūta.

SKORPIONS

Skorpioni mīl intrigas, manipulāciju un ātri vien pārtrauc sazināties ar cilvēkiem, kuriem viņi patīk. Tieši tāpēc aiz viņu muguras bieži vien tenko un Visums sagādā viņiem problēmas, liedzot iespēju atšķirt labos cilvēkus no sliktajiem.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir pārlieku netaktiski un brīvību mīloši. Viņi rada iespaidu, ka domā tikai par sevi. Viņi dievina, kad viņus sauc par uzvarētājiem, tāpēc, lai iegūtu pirmo vietu, viņi ir gatavi gandrīz uz visu. Bumeranga princips pie viņiem vēršas tādā veidā, ka viņus pastāvīgi piemeklē mazas un kaitinošas problēmas.

MEŽĀZIS

Mežāžiem patīk izlikties par pasaules “karaļiem”. Viņi ir pārlieku nopietni, tāpēc bumeranga princips uz viņiem iedarbojas mazu un nepatīkamu, taču diezgan kuriozu situāciju veidā, kuru dēļ visiem ir jāsmejas par viņiem. Tas notiek reti, taču pamatīgi!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri iedomājas, ka ir varoņi, kuru misija ir glābt pasauli no bēdām un katastrofām. Viņi cenšas pasaulē ienest savas domas, uzspiežot tās citiem un pataisot par patiesību, par ko liktenis viņus skarbi soda ar ģimenes problēmām – bieži vien viņus pamet pat tuvākie draugi.

ZIVIS

Ar Zivīm viss ir vienkārši – viņas ir sapņotājas, kuras dzīvo pašas savās domās par visu skaisto. Viņām trūkst nopietnības, tāpēc viņas soda pašas sevi, jo reti kurš viņas vispār uztver nopietni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru