Ēdiens – svarīgs, bet ir arī citi enerģijas avoti. Kā rudenī uzlādēties ar krāsu enerģijām?

Tāpēc iespējami biežāk jācenšas uzturēties laukā un mielot acis ar krāšņajām dabas ainavām – organisms par to būs tikai pateicīgs. Arī sadzīvē nevajadzētu aizmirst, kāds gadalaiks ir aiz loga. Vasarā bez sarkanās krāsas var iztikt, toties rudenī un ziemā šī enerģija ir vienkārši nepieciešama. Priekšroku sarkanai krāsai (arī apģērbā un dzīves telpas noformējumā) dod enerģiski, kaislīgi cilvēki, kas savā būtībā jūtas uzvarētāji, un sarkanā krāsa šo īpašību attīstību tikai veicina. Taču tas nenozīmē, ka sarkanajai krāsai obligāti jābūt dominējošai. Koša detaļa interjerā vai apģērbā var uzlabot gan garastāvokli, gan pašsajūtu, gan visu dzīvi.

smilserkski

Ne jau nejauši rudens zeltā tērptie koki piepilda mūs ar neizskaidrojamu prieku. Tas, ka starp dzelteno krāsu un prieka enerģijām, cerību, ceļojuma un pārmaiņu alkām pastāv zināma saikne, ievērots un zināms jau sen. Vēl dzeltenā krāsa veicina uzmanības koncentrēšanos un zināšanu apguvi.

Ģimenē, kurā ir skolas vecuma bērni, kā arī studentiem, jāparūpējas, lai, mācoties, viņu tuvumā būtu kaut kas dzeltens – dzeltena galda lampa vai dzeltena mapīte burtnīcām, dzeltena lodīšu pildspalva vai dzelteni ziedi uz galda… Un vispār – vietās, kur pietrūkst saules, dzeltenā krāsa jāizmanto maksimāli.

Toties nepatika pret sarkano un dzelteno krāsu var liecināt par nopietnām psiholoģiskām problēmām vai pat norādīt, ka kaut kas nav kārtībā ar veselību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru