Emociju horoskops – kā skumst katras zodiaka zīmes pārstāvis

AUNS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji kļūst impulsīvi un ir dusmu apžilbināti. Viņi kļūst neraksturīgi sev un šādos brīžos ar viņiem ir ļoti grūti atrast kompromisu, tāpēc labāk viņus nemaz neaiztikt.

VĒRSIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji skumju brīdī cenšas izolēties no sabiedrības, jo viņiem rodas sajūta, ka viņi ir vieni pret visu pasauli. Viņi kļūst nepacietīgi – tas ir laiks, kad viņus ļoti viegli un ātri var izvest no pacietības.

DVĪŅI

Kļūst klusi un domīgi, rodas iespaids, ka viņi atrodas kaut kur citur. Dvīņiem ir ļoti grūti samierināties ar to, ka viņu dzīvēs gadās tādi periodi, tāpēc viņi pēc iespējas ātrāk cenšas no skumjām atbrīvoties.

VĒZIS

Kļūst pārlieku emocionāli. Kad viņus pārņem skumjas, viņiem ir nepieciešami cilvēki, taču ir jāņem vērā, ka viņi var sākt raudāt nieku dēļ.

LAUVA

Šīs zodiaka zīme pārstāvji visiem grib parādīt, cik viņiem ir slikti. Neliels satricinājums viņiem var izraisīt nervu sabrukumu, tāpēc skumju brīžos labāk viņiem netuvoties.

JAUNAVA

Kad šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir skumīgi, viņi lidinās pa mākoņiem un kļūst bezatbildīgi, turklāt tajā laikā diez vai ar viņiem var par kaut ko vienoties, tāpēc labāk būtu pagaidīt piemērotākus apstākļus.

SVARI

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji skumju brīžos jūtas ļoti nestabili un neaizsargāti, tāpēc kontaktēties ar cilvēkiem viņi noteikti negrib, taču apkārtējiem viņi savas īstās jūtas neizrāda, jo ārēji viņi ir smaidīgi un mierīgi.

SKORPIONS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji izolējas no visiem, bet viņu garastāvoklis mainās gaismas ātrumā. Domas, kas viņiem šādos brīžos ienāk prātā, reizēm biedē viņus pašus.

STRĒLNIEKS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji skumju brīžos vēlas vienkārši pazust no šīs pasaules, viņi kļūst daudz nopietnāki un mazāk toleranti.

MEŽĀZIS

Viņi iegrimst savās domās, viņiem neko negribas un liekas, ka gaisma nekad neuzausīs, taču viņu viedoklis ir tāds – slīkstošā glābšana ir viņu pašu rokās, un tās viņu nekad nav izglābušas.

ŪDENSVĪRS

Iegrimuši sevī, viņi nevēlas nevienu citu redzēt, taču apkārtējiem viņi to parasti neizrāda, tāpēc reti kurš pamana, ka ar Ūdensvīriem kaut kas nav kārtībā.

ZIVIS

Pilnībā iegrimst savās domās un atceras visas sliktās lietas, kas ar viņiem notikušas visas dzīves garumā.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru