Emociju horoskops – uzzini, kādām sajūtām atbilst Tava zodiaka zīme

Auns

Plākstera noraušana no ādas, pastaiga mežā, atrašanās uzmanības centrā, policijas sirēnas, pirkstgalu klaudzināšana pa galdu, ūdens vārīšanās, saulespuķu lauks.

Vērsis

Kūstoša šokolāde, laikrāža tikšķēšana, slidināšanās pa koka grīdu vilnas zeķēs, zobenu cīņas ar koka zobenu, saulrieta vērošana no mašīnas aizmugurējā sēdekļa.

Dvīņi

Smarža, kas jūtama pēc sveces nopūšanas, rokraksts, kas atgādina konkrētu balss tembru, pirmā reize, kad dodies namā, kurā it kā spokojas, stīva mugura, lapu čaukstoņa, baznīcas zvani.

Vēzis

Sadošanās rokās slimnīcā, atvēsinoša limonāde gada karstākajā dienā, ekstrasensa pieņemšanas telpa, salvija, lavanda un vaniļa, lidojums gaisa balonā, vējdzirnavas.

Lauva

Pilsētas dzīve naktī, psihodēlisks ceļojums sevī, uz sienas izšķiesta krāsa, košļājamā gumija, vienvirziena biļete, saplēsts spogulis.

Jaunava

Jāņtārpiņi vasaras naktī, sēdēšana pēdējā solā, klikšķi, kas atskan staigājot augstpapēžu kurpēs, viļņu šalkoņa, saules apspīdēta āda.

Svari

Tas brīdis, kad pāris saka “jā”, talismani, ugunskuri, zīmēšana ar pirkstiem, gaisa skūpsti, baleta izrādes, cukurs uz mēles galiņa, nepareizajā virzienā izstieptas rokas.

Skorpions

Iestrēgšana pašā panorāmas rata augšā, matu plandīšanās vēlā vakara stundā braucot ar auto, āda pie ādas, magnēti, kas pielipināti pie ledusskapja durvīm, griestu ventilators nakts melnumā, līmlapiņas, lapsas krūmos.

Strēlnieks

Laika joslu maiņa, gaudojošs vilks, slikts vārdu salikums, pieczvaigžņu restorāns, mēles apdedzināšana, nodrupusi nagu laka, staigāšana basām kājām pa dubļiem, koka namiņi.

Mežāzis

Pielādēts ierocis, pirmais sniegs, pirmais elpas vilciens pēc panikas lēkmes, saule un lietusgāzes, atrašanās pusmiega stāvoklī, saldumu zeme, izlaušanās cauri kādai virsmai.

Ūdensvīrs

Laimes cepuma salaušana, pilsētas gaismas lietū, šķēres un iepakojamais papīrs, sikspārņi alās, izlavīšanās no mājām, saullēkta vērošana kopā ar draugiem, nezāle, kas izdīgusi uz ietves.

Zivis

Braukšana ar laivu rītausmā, vēja šalkoņa, pavasaris, simtgadīgi koki, džezs un spalvu boa, sapņu žurnāli, vizuļojošas acu ēnas, mākslas muzeji.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru