Enerģētiskā hipnoze jeb “zombēšana”- kā to atpazīt?

Par hipnozi ir dzirdējis katrs. Tā ir noslēpumaina un nedaudz biedējoša, lielākajai daļai nav skaidrs, kas īsti notiek seansa laikā.

Lai nebūtu pārsteigumu, ir svarīgi zināt pazīmes, pēc kurām var noteikt hipnozes iedarbību- jāspēj atpazīt, ka kāds to pielieto Jums nezinot, kā arī jāzina paņēmieni, kā to neitralizēt.

Kaut arī šis iedarbības veids ir visai izplatīts, to pielieto tikai profesionāļi: policijā, drošības dienestā vai līdzīgās struktūrās. Parasto hipnozi papildina enerģētiskā iedarbība, kas izpaužas kā noteiktu domu, darības iedvešana.

Pirms tam ir jāizveido tā saucamā atslēga, kas var būt gan fiziska zīme, gan arī kāds noteikts, no malas klausoties, pavisam nevainīgs vārdu savienojums, frāze. Protams cilvēks iepriekš vispirms ir jāsagatavo, savā ziņā jākodē. Tas notiek tādejādi, ka izveido konkrētā cilvēka domformu, iedomājas, ka skar noteiktu ķermeņa vietu, kas būtu kā enerģētiskais kanāls, tad izjūt sirdsdarbību, elpošanu, domas un emocionālo stāvokli. Jo vairāk šo parametru būs, jo lielāka šī enerģētiskā iedarbība.

Lai turpinātu lasīt rakstu, šķir nākamo lappusi:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru