10. oktobra dienas horoskops – ieklausies sirdī!

Uzzini, kas šodien sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Esi ļoti nedrošā vietā – gribi mētāties no vienas puses uz otru, tomēr varbūt ir jāmēģina sevi savākt kopā un palikt pie kaut kā viena?!

VĒRSIS Šodien tev būs iespēja notvert savu laimīgo brīdi. Nodibināsies jauni kontakti, kā arī atklāsi to, kas visu laiku ir traucējis.

DVĪŅI Ja ģimenes lietas līdz šim nav izdevies noskaidrot, tad šī būs tā diena. Neizdari tikai pārsteidzīgus lēmumus-ieklausies sirdī!

VĒZIS Netielējies un dari to, kas tev ir jādara. Ir cilvēki, kuri ir gatavi tev palīdzēt, vienkārši jāsaņemas palīdzība pajautāt.

Lasi arī: Mīlestības horoskops no 9. līdz 15. oktobrim

LAUVA Vari šodien veidot ļoti tālas nākotnes plānus, jo tie varētu izdoties. Paļaujies uz iekšējo balsi un nedomā par lietām, kurām tev nav pierādījumu.

JAUNAVA Nepiekasies sīkumiem, bet neļauj arī iztēlei domāt tavā vietā. Centies neizbojāt savu harmoniju ar kaut kā jauna pieņemšanu.

SVARI Šodien tev jāapmeklē kādas neordināras vietas, jāatrodas unikālu kompāniju vidū-jādara viss neparastais. Ieraudzīsi visu patiesā gaismā.

SKORPIONS Strādāsi zem ļoti psiholoģiski patīkamiem apstākļiem. Viss notiks pēc tava prāta – liksies, it kā kāds lasītu tavas domas un izpildītu katru vēlmi.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2017. gada oktobrim

STRĒLNIEKS Šodien tu neparādīsi savu to labāko rakstura pusi, pastāv iespējamība iemantot ienaidnieku. Tā kā tev gribas kalt atriebības plānus, viss pārējais tiks nolikts malā.

MEŽĀZIS Uzzināsi ko tādu, kas tevi novedīs praktiski līdz asarām. Neizrādi citiem savas emocijas, jo vājās puses parādīšana padarīs tevi ievainojamu.

ŪDENSVĪRS Varēsi labi atpūsties, neviens tevi netraucēs, bet ko nu kurš uzskata par atpūtu. Cilvēki būs pret tevi laipni, tādēļ nedari neko, lai to sabojātu.

ZIVIS Ne visiem padodas tas, kas padodas tev, bet tāpēc nevajag būt neiecietīgam pret citiem. Uzklausi, ja kāds cenšas atvērt savu sirdi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru