Enerģijas horoskops- kāda ir tava enerģija?

Kardinālā enerģija

Ar šo enerģijas tipu īpaši apveltītas ir šādas zodiaka zīmes-

Auns, Svari, Mežāzis, Vēzis

Kardinālā enerģija ir visa pamats, sākotnējais impulss. Šī enerģija izpauž katru stihiju savā pamatveidā. “Uguns: caur Auna zīmes sparu, Ūdens caur Vēža zīmes acumirklīgo jūtīgumu. Gaiss caur Svaru zīmes atvērtību attiecībām un Zeme caur Mežāža izlēmību.” To var pielīdzināt salūta raķetei, kura uzšaujas gaisā ātri un ar milzīgu jaudu. Kā jau var noprast, šī enerģija jeb pirmais impulss nevar būt mūžīgs, tas ātri beidzas un pāraug pastāvīgā darbībā jeb kļūst par cita veida enerģiju- fiksēto. Taču, ne par to pašreiz stāsts. Šī kardinālā enerģija rodas strauji un plūst mērķtiecīgi vienā virzienā. “Tā izpaužas kā reakcija un kardināli lēmumi. „Jā” vai „nē”, lielākoties „nē”, jo pamata enerģija ir atgrūdoša. Piemēram, kā cālēns atsakās no čaumalas. Šī cilvēku tipa galvenās īpašības ir tādas kā impulsivitāte, nepacietība un jaunatklājēja gars. Tas tiešām ir kā salūts- ātrs, krāšņs un visi skatās ar pavērtām mutēm. Šie cilvēki tiecas būt līderi, katrā ziņā ļoti uzņēmīgi- labprāt iesaistās dažādos brīvprātīgos pasākumos (klases pārstāvji skolas padomē, darba kolektīvā būs atbildīgais par svētku svinēšanu un izrādīs pilsētu jaunajam Erasmus studentam).

 

Fiksētā enerģija

Ar šo enerģijas tipu īpaši apveltītas ir šādas zodiaka zīmes-

Vērsis, Lauva, Skorpions, Ūdensvīrs

Pēc pirmā kardinālā impulsa enerģija pāriet uzkrāšanās un sablīvēšanās jeb fiksētajā stadijā. Tieši šie cilvēki ir tā sauktie “dziļie ūdeņi”, jo viņos enerģija ir saspiestā veidā, piemēram, kā gāzes baloniņā. Un, ja ar gāzes baloniņu nepareizi apietās- tas var sprāgt un uzliesmot. Līdzīgi ir arī ar šīs enerģijas pārstāvjiem. Viņi var būt klusi un mierīgi līdz vienam brīdim, kad tiek galēji nokaitināti. Šie ir cilvēki, kas ilgi gatavojas kaut kam (iztrūkst pirmais spēcīgais- kardinālais impulss), taču, kad viņi beidzot ir nobrieduši, rīkojas neapturami un ar lielu enerģiju. Tā kā viņos ir tik daudz enerģijas, viņiem ir grūti apstāties. Piemēram, kad vilciens bremzē, tas nevar  uzreiz apstāties un turpina kustēties uz priekšu, lai gan stopkrāns jau norauts. Tāpēc, nereti attiecībās ar līdzcilvēkiem šīm zīmēm sanāk pateikt to, ko vēlāk var nožēlot. Jo viņi vienkārši nespēj apstāties tad, kad prāts jau klusi čukst “pietiek”. Vēl jāpasaka pēdējais maķ pere maķ-kā slīdošs vilciens vai Titāniks. Viņiem ir arī grūti pielāgoties un pārslēgties uz jaunām, neparedzētām situācijām, taču šie cilvēki ir visstabilākie un ar stingru apņemšanos sasniegt nosprausto mērķi. Atšķirībā no Kardinālās enerģijas, kas zaudē aizrautības sajūtu pēc pirmajām dienām, Fiksētā enerģija spēj saglabāt entuziasmu visa ceļojuma laikā. Fiksētie ir tie, kas vēl pēdējā ceļojuma dienā, braucot mājās, autobusa aizmugurē ņems iekšā un dziedās. Saprotams, ka piemēru par “ceļojumu” šeit var uztvert gan burtiski, gan abstrakti. “Visspilgtāk fiksētā Vērša zīme parāda Zemes stihijas nemainīgumu, Lauvas zīme – Uguns varenumu, Skorpions – Ūdens stihijas spēju mirt un atdzimt, Ūdensvīrs – Gaisa stihijas cilvēciskumu.”


Mutablā enerģija

Ar šo enerģijas tipu īpaši apveltītas ir šādas zodiaka zīmes-

Dvīņi, Jaunava, Strēlnieks, Zivis

“Kad enerģija ir uzkrāta, jebkurš veidojums sāk dalīties, lai kaut kad pārietu jaunā sākumā.”Tā ir ar mutablo enerģiju- tās pamatā ir attīstība, lai rezultātā taptu kaut kas jauns, taču jaunas enerģijas šajā laikā nerodas- jau iepriekš uzkrātajās notiek mutācija. Tie ir cilvēki, kas var darīt vairākus darbus vienlaicīgi, precīzi sadalot enerģiju priekš katras lietas. Mutablās enerģijas pārstāvji ļoti labi pielāgojās un ir elastīgi. Ja viņiem pazūd iedvesma, spēj to atdzīvināt. Taču, tā kā viņiem patīk pārmaiņas, ir grūti paveikt ko tādu, kas prasa laiku. Līdz ar to, grūtāk gūt panākumus jomās, kur tie tiek sasniegti ar smagu darbu. Taču viņi par to arī sevišķi nepārdzīvo, jo svarīgs ir meklējumu process, jauni iespaidi un emocijas. Cilvēki ar dominējošo mutablo enerģiju ļoti ciena personisko brīvību, tāpēc viņiem ir dota izcila pielāgošanās spēja citiem. Respektīvi, tik, cik viņi gribēs, tik arī pielāgosies, nevis ierobežos sevi otra interesēs un cerēs, ka tas otrs tomēr apžēlosies un atcels ierobežojumus. Šie cilvēki parasti mācās un apgūst jaunas zināšanas visa mūža garumā, ja vien viņu daudzpusīgā daba nav aizvedusi otrā galējībā, kad nezin, ko grib, jo visa kā apkārt tik daudz. Un mēs zinām, kas notiek ar tiem, kas nezin, ko grib- viņi dabū to, kas paliek pāri. “Visām mutablajām zīmēm ir kopīga mainīga uzvedība. Uguns – caur Strēlnieka nesto gaismu, Gaiss caur Dvīņu nesto precīzo informāciju, Ūdens caur Zivju nesto mīlestību, Zeme caur Jaunavas nesto precizitāti.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru