Es lepni saucu sevi par resnu un man ir ļoti labs iemesls

Es esmu resna.

Es patiešām tāda esmu, bet tas nav pats svarīgākais.

Es esmu arī inteliģenta, smieklīga, atraktīva, līdzjūtīga, drosmīga, azartiska, pārliecināta par savu viedokli un ekstraverta. Redziet, es neesmu tikai resna. Bet tagad es vēlos runāt par faktoru, kura dēļ es tieku tiesāta visvairāk – mans vizuālais tēls. Iemesls šai sarunai: es esmu sasodīti resna.

Es zinu, ko jūs domājat – „Nesauc sevi par resnu! Tu Esi apaļīga, tev ir lieli mīlas rokturīši. Tu esi plus izmēra. (Ievietojiet šeit savu sinonīmu vārdam „resna”!)”

Bet, nē, es esmu resna!

Un nu beidzot iemesls, kādēļ es nepārtraukti lietoju šo „r” vārdu: vārds „resns” nav nekas negatīvs. Tas ir īpašības vārds, kas apzīmē formu.

Vārds „resns” laikā gaitā ir ieguvis pārlieku negatīvu nokrāsu. Bet tas gluži precīzi apzīmē kaut ko konkrētu. Mums to vajadzētu izmantot gluži tāpat kā krāsu un izmēru apzīmējumus: melnas kurpes, garš cilvēks, apaļa bumba. Tas, ka bumba ir apaļa nav nedz slikti, nedz labi – tas tā vienkārši ir!

Vienīgā negatīvā nokrāsa ir tā, ko gadu laikā esam pievienojuši šim vārdam. Tās ir mums iemācītās asociācijas. Bet to ir iespējams mainīt! Mums nevajag pārstāt izmantot vārdu „resns”, mums vienkārši jāsaprot, ka tas nav saistīts ar riebumu vai negatīvu informāciju. Tieši šī iemesla dēļ esmu nolēmusi, ka vārds „resns” turpmāk būs mans vārds. Es to izmantošu un darīšu to pozitīvi!

Nē, protams, es neiešu pie svešiniekiem un neteikšu „Sveiks, resnīt!”, tieši tādēļ, ka ne visi šo vārdu spēj uztvert tik mierīgi un pozitīvi, kā to spēju es. Vairums cilvēku vēl joprojām šo vārdu uztvers sasodīti negatīvi. Bet vai es pati sevi varu un drīkstu saukt par resnu? Jā! Es varu!

Ja kāds centīsies izmantot vārdu „resns” kā aizvainojumu, es teikšu, ka, jā, es esmu resna. Nu un?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">spiidola</cite>

    spiidola

  • <cite class="fn">spiidola</cite>

    visgudraakaa sieviete pasaulee-nepazemo sevi pashas aciis.Esi lepna taada,kaada tu esi.Un kas citiem par dalju gar tavu miesu?

  • <cite class="fn">aigars</cite>

    tagad visi ir ieciklējušies uz resna-kārna,varētu padomāt kad nekā cita vispār vairs nav!

  • <cite class="fn">zakis</cite>

    cuka kas cuka

  • <cite class="fn">Solvita</cite>

    Lepoties ar savu slinkumu un nemērīgu rīšanu ir stūlbums!
    Un nevajag stāstīt ka -“es neko neēdu!”, Jo tādu massu vajag uzaudzēt un uzturēt ar lielu pārtikas daudzumu.
    Esiet vienreiz godīgas un atbildiet uz jautājumiem pašas sev:
    -vai man ir sex pievilcīgs tādas pašas formas un massas vīrietis?
    -vaii es gribu sēdēt transportā blakus ar tādas pašas massas “apmierinātu”cilvēku?
    -vai gribu sēdēt teātrī starp tādiem resniem”inteleģentiem”cilvēkiem?
    -lidot čārterī ar smieklīgiem, atraktīviem resnīšiem vienā rindā 5.stundas?
    Par augumu tāpat kā par drēbēm ir jārūpējās! Ja tu to nedari tad nebrīnies, ka citos izraisi sliktas emocijas un riebumu jo tas ir tikai normāli.

Pievienot komentāru