“Es nevaru ciest, ka es…” – Lūk, ko katra zodiaka zīme domā par sevi

images

Vai zini, kas kaitina Aunus? 

Un vai zini, ko nevar ciest Vērsis? Mēs zinām, tādēļ piedāvājam tev šo rakstu. Uzzini arī tu.

AUNS

„Mani tik ļoti kaitina tas, ka cilvēki tērē manu laiku, nerespektē to. Cilvēki, saņemieties, dienā ir tik daudz stundas, cik ir. Tikai tāpēc, ka jūs gribat, lai tās būtu vairāk, tās nekļūs vairāk. ”

VĒRSIS

„Es nevaru ciest to, cik ļoti es mīlu rutīnu; šī mīlestība man neļauj pamest toksiskas attiecības tikai tāpēc, ka man patīk rutīna.”

DVĪŅI

„Manā personībā ir kāds izteikts trūkums – tā nepārtraukti mainās. Nav tāds viens es. Pat mans stils nepārtraukti mainās; es nespēju viennozīmīgi saprast, kas es esmu.”

VĒZIS

„Jā, mēs Vēži esam emocionāli, bet esam arī jauki, pieklājīgi. Es nevaru ciest to, ka cilvēki jauc pieklājību ar emocionālo vājumu.”

LAUVA

„Esmu nepārtrauktā nepieciešamībā pēc uzmanības. Ne tikai no tuvākajiem, no visiem. Es nespēju būt otrā izvēle; tas mani emocionāli sagrauj.”

JAUNAVA

„Man patīk palīdzēt, bet es nespēju lūgt citiem palīdzību. Kad to daru, man šķiet, ka apgrūtinu citus un kļūtu egoistiska.”

SVARI

„Cilvēki bieži izsaka komplimentus par manu izskatu, bet reti par inteliģenci. Tas, ka cilvēki mani uzskata tikai par skaistu, ne gurdu, nomāc mani.”

SKORPIONS

„Man patīk komandēt; man nepatīk būt komandētam, tādēļ es bieži vien uzņemos galvenā pienākumus pat tad, kad nezinu, ko daru.”

STRĒLNIEKS

„Es neciešu cilvēkus, kas cenšas bojāt jautrību. Ja godīgi, nav nekas, kas man nepatiktu vairāk.”

MEŽĀZIS

„Es šķietu kautrīgs, kluss, bet patiesībā es vienkārši novēroju visu. Esmu mierā ar sevi, pasauli. Bet man vienmēr ir bail, ka tas ir iemesls, kādēļ man neizveidosies draudzība, cilvēki no manis novērsīsies.”

ŪDENSVĪRS

„Es nespēju paciest cilvēkus, kas neprot uzturēt sarunu. Saproti taču, ja tu esi neveikls, es arī esmu neveikls.”

ZIVIS

„Es nespēju dzīvot mierā, jo es nepārtraukti gribu kaut ko citu – vienu dienu gribu apceļot pasauli, otrā gulēt omulīgā mājiņā pie ezera.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru