Fen-šui – kāda krāsa piesaista naudu

Labākās krāsas naudas piesaistīšanai: sarkanā, zilā, melnā un oranžā.

Sarkanā krāsa uzlabo Ci enerģijas cirkulāciju mājās. Izmantojiet to, lai veiksme vienmēr būs ar Jums. Darīt to var dažādos veidos, piedāvājam Jums iepazīties ar 3 populārākajām metodēm.

Pirmā metode: sarkanas lentītes.

02fd542722c020f7be1bbd5df2b0bcb86e3fef9d

Izkariet sarkanas lentītes pie sava dzīvokļa ieejas. Līnija no ieejas durvīm līdz logam vai sienai ir galvenā, caur kuru plūst visa mājas enerģija. Izkariet sarkanās lentītes tā, lai tās brīvi nokarājas no griestiem, tas piesaistīs veiksmi Jūsu mājām.

Otrā metode: sarkanas krāsas apģērbs.

portrait of beautiful blond woman in red dress

Sarkanā krāsa uzbudina nervu sistēmu, kas izraisa cilvēkā konkurences garu, tāpēc pati populārākā sporta automašīnu krāsa ir sarkanā. Papildus sarkanajam Jūs varat izmantot arī zilās krāsas toņus, kas uzlabo atmiņu, domāšanu un intuīciju. Šī krāsa ir piemērota tiem, kas nodarbojas ar intelektuālo darbu. Zilā krāsa var palīdzēt Jums izdomāt kaut ko unikālu vai arī koncentrēties uz kādu visnotaļ sarežģītu uzdevumu. Melnā krāsa palīdz atstāt iespaidu uz apkārtējiem, jo tā liecina par kādu noslēpumu. To var izmantot dažādās pārrunās un lietišķu tikšanos laikā. Jūs varat lietot arī vairāk kā vienu krāsa, izvēlēties dažādus toņus – enerģētiskā ziņā tas būs tikpat efektīvi.

Trešā metode: sarkanu akmeņu – talismanu izmantošana.

rubin

Fen-šui gudrie uzskata, ka sarkanā jašma, rubīns un granāts atnes neticamu finansiālo veiksmi saviem īpašniekiem. Kad esat mājās, šos akmeņus būtu vēlams likt gaitenī pie spoguļa, tāpat pie spoguļa vajadzētu būt kaut kādām monētiņām vai pūķa figūriņai. Kad Jūs ejat prom no mājām, tad šos akmeņus – talismanus būtu jāņem līdzi. Tos nav obligāti jānēsā kā rotaslietas, pilnīgi pietiekami ir ar to, ka tie vienkārši būs Jums blakus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru