Finansiālā labklājība un Gaisa stihijas zīmes: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

DVĪŅI

Dvīņi ir diezgan pretrunīgas personības, kuras, izmantojot savu dabisko pievilcību, visnotaļ ātri var kļūt stāvus bagātas. Šie cilvēki pilnīgi noteikti prot iepatikties un atstāt iespaidu, turklāt viņi ciena intelektuālo darbu, kas mūsdienās arī spēj nest visvairāk naudas, taču tajā pat laikā  Dvīņi reizēm nespēj sasniegt vērā ņemamus rezultātus, jo bieži aizņemas un ir diezgan slinki. Šīs zīmes pārstāvjos ir ļoti daudz kontrastu, viņi noteikti tiecas pēc bagātības, taču tajā pat laikā viņiem nav vēlme kaut ko darīt, lai to sasniegtu.

wind-turbine-money

SVARI

Pilnīgi visi Gaisa stihijas zīmju pārstāvji nav alkatīgi. Svari ir zelta vidusceļa meistari. Viņi prot gan gan tērēt, gan arī ekonomēt. Lai nopelnītu, viņiem ir nepieciešama vēlme to darīt, jo pēc dabas viņi ir diezgan inerti, taču, ja Svaru zīmē dzimušo patiešām kaut kas ir ieinteresējis, tad viņš darīs visu, lai kļūtu bagāts un slavens. Svari nav organizēti, un bieži vien viņi ir pārlieku nepārliecināti par sevi vai arī pilnīgi pretēji – ļoti augstprātīgi.

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Uguns stihijas zīmes: Auns, Lauva, Strēlnieks

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir Gaisa stihijas pārstāvis, kurš mīl riskēt, turklāt viņš ne tikai nebaidās no riska, bet viņam arī veicas. Galvenais iemesls tam ir tas, ka šīs zīmes pārstāvji pret naudu izturas visnotaļ nopietni – viņiem tas ir tikai veids, kā iegūt kaut ko, kas viņiem ir nepieciešams. Kaut kādā ziņā šīs zīmes pārstāvji ir līdzīgi Dvīņiem, tāpēc arī Ūdensvīri var būt nabagi, jo pastāvīgi kādam ir parādā. Arī šī zīme ir ļoti pretrunīga, turklāt šiem cilvēkiem bieži vien ir problēmas ar azartu, jo viņiem patīk ielaisties avantūrās. Finansiālu labklājību viņi iegūst uz savas finansiālās veiksmes rēķina, kas ir visnotaļ unikāla parādība, bet vēl viens palīgs ceļā uz bagātību ir viņu aukstais aprēķins, kas var piespiest šīs zīmes pārstāvjus uzņemties risku atkal un atkal, panākot to, ka Ūdensvīri sasniedz vēlamo rezultātu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru