Finansiālā labklājība un Zemes stihijas zīmes: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

VĒRSIS

Vērši apzinās naudas vērtību, tāpēc ka vienkārši nevar iedomāties savu dzīvi bez materiālās bagātības. Jāatzīst gan, ka Zemes zīmju pārstāvji kļūst bagāti un slaveni retāk nekā citi, tomēr tas netraucē viņiem dzīvot pārticībā. Parasti šīs zīmes pārstāvji iet sarežģīto pašattīstības ceļu, kļūstot labākie sevis izvēlētajā jomā. Visbagātākie un slavenākie Vērši darbojas uzņēmējdarbībā, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvji noteikti prot tirgoties, izteikt savu viedokli un paredzēt savu darījumu partneru rīcību. Ja Jūs savā ceļā satiekat bagātu Vērsi, tad ziniet, ka viņš tāds būs līdz mūža beigām, jo bagātības saglabāšana viņam ir galvenā prioritāte.

 

Lasi vēl: Finansiālā labklājība un Ūdens stihijas zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

 

JAUNAVA

Šie cilvēki ir ļoti atbildīgi. Naudu viņi tērē ļoti racionāli un vienmēr ievēro piesardzību. Jā, viņiem nav sveša arī iesaistīšanās avantūrās, taču tas viņiem nav vajadzīgs. Bagātāko cilvēku sarakstā neapšaubāmi ir ļoti daudzas Jaunavas. Jaunavas var būt ļoti mantkārīgas un skopas, taču viņu labākā prasme ir spēja tirgoties. Viņas spēj iegūt cilvēku uzticību, padarot viņus par partneriem. Jaunavas nekad neaizdod, jo pārlieku uztraucas par naudas trūkumu, taču kļūt bagātākiem viņiem palīdz intelektuālais darbs.

money-tree-damon_moss-630x419

MEŽĀZIS

Ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji ir naudas tērētāji, un iemesls tam ir tas, ka viņi ļoti mīl varu. Tā ir viņu kaislība, viņu dzīves mērķis – komandēt citus, un, protams, ka bieži vien šī rakstura iezīme palīdz viņiem iegūt finansiālu labklājību, jo bieži vien viņi ieņem augstus amatus. Mežāži ir ļoti skopi un pat askētiski, jo mēģina ietaupīt gandrīz uz visu. No malas tas izskatās visnotaļ dīvaini, taču viņiem tas ir ļoti svarīgi. Šie cilvēki ir izteikti darbaholiķi, tāpēc viņiem noteikti ir iespēja iegūt finansiālu labklājību, taču citas viņu rakstura iezīmes to bremzē, tāpēc bagātāki viņi kļūst diezgan nobriedušā vecumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru