Finansiālās veiksmes horoskops 2019. gadam – kam veiksies, bet kam gaidāma nelaime?

VĒZIS

Liksies, ka darbs un bizness sastāda lielāko daļu tavas dzīves. Lai vai kā, šajā sfērā tev būs nepieciešami lieli enerģijas krājumi, lai tiktu galā ar likteņa sarūpētajām dāvanām un pārbaudījumiem.

Papildus ienākumus nesīs naudas investēšana, bet ar to būtu jābūt īpaši prātīgam!

LAUVA

2019. gadā Lauvām parādīsies vairākas iespējas karjerā un darbā, tāpēc nebaidies tās izmantot! Brīžiem tavām koncentrēšanās spējām traucēs domas par attiecībām un to uzlabošanu, tāpēc būs jāiemācās šīs lietas kārtīgi nošķirt!

Karjeras sfērā stresa pilns laiks, kad būs jātiek galā ar daudziem darbiem un projektiem, taču kopumā tas atmaksāsies, tāpēc nepadodies pie pirmajām grūtībām!

Zvaigznes sola, ka tavs smagais darbs atmaksāsies ar lielākiem ienākumiem.

JAUNAVA

Nav nekāds noslēpums, ka Jaunavas ir strādīgi un centīgi cilvēki, kuri parasti nepadodas pie pirmajām grūtībām, bet cīnās līdz beigām. 2019. gads sola izmaiņas darba un karjeras jomā. Īpaši saspringts būs pats gada sākums, taču gada beigās darbi kļūs vieglāki.

Vēlēsies lielākus ienākumus, tas nozīmē to, ka būs jāstrādā vairāk. Iespējams, ka lielāka darbu kaudze tev nenesīs tik lielus ienākumus, kā strādāšana kvalitatīvāk. Iespējama darba vietas maiņa.

SVARI

Svariem ir raksturīga vēlme iemācīties kaut ko jaunu, un 2019. gads nebūs izņēmums. Ja vēl mācies skolā, tad nākamajā gadā gūsi vairāk panākumu. Ja strādā, tad gatavojies apgūt jaunas prasmes savai profesionālajai izaugsmei. 2019. gadā Svariem īpaši labi padosies viss, kas saistās ar prāta spējām. Tev būs daudz jāstrādā, lai pēc tam varētu pelnīti atpūsties. Biznesa jomā Svariem vajadzētu rūpīgi apsvērt katru lēmumu.

SKORPIONS

Šogad nāksies strādāt cītīgāk nekā jebkad agrāk . Tomēr visi pūliņi tiks bagātīgi atalgoti! Atceries, ka darbā jāuzvedas pēc iespējas profesionālāk. Jābūt laipnam ne tikai pret augstākstāvošiem darbiniekiem, bet arī kolēģiem, tad tev viss izdosies!

STRĒLNIEKS

2019. gadā zvaigznes sola vairāk darba. Tu visvairāk koncentrēsies uz to, lai viss būtu padarīts, bet neļauj stresam tevi uzveikt. Pat, ja būs vairāk jāstrādā, ļoti iespējams, ka darbā vai biznesā tevi sagaida arī jaunas iespējas. Esi laipns pret darba devēju un kolēģiem, un ilgtermiņā tas noteikti atmaksāsies.

MEŽĀZIS

Skatoties uz 2019. gada prognozēm karjeras jomā, darbs tev varētu šķist kā galvenā dzīves sastāvdaļa. Iespējams, tu cītīgāk strādāsi un uztrauksies par darba saglabāšanu, tāpēc priekšnieka tuvumā dažreiz būsi nervozs. Nākamajā gadā darbā un biznesā tev būs radošas idejas, un nebaidies ar tām dalīties! Kas zina, varbūt tas palīdzēs nopelnīt paaugstinājumu vai algas pielikumu.

ŪDENSVĪRS

Iepriekšējos gados Ūdensvīra zīmē dzimušie, iespējams, atstāja novārtā kādus darba pienākumus, lai izbaudītu savu ekstravaganto dzīves veidu. 2019. gadā tev nāksies saņemties un izpildīt visus pienākumus, ja vēlies sakrāt pietiekami daudz naudas savam nākamajam piedzīvojumam. Darbā tev būs jābūt nopietnākam, bet nebaidies izpaust savas radošās idejas.

ZIVIS

2019. gada horoskops sola, ka darbā viss ritēs gludi, un, iespējams, tu vairāk sadraudzēsies ar kolēģiem. Labāka saskarsme ar citiem palīdzēs arī darbā, un būs vieglāk strādāt. Darba devējs vai biznesa partneri pieņems tavas radošās idejas, tāpēc nebaidies tās atklāt. Ja vēl mācies skolā, tad 2019. gadā varēsi sadraudzēties ar citiem skolēniem, kā arī ar skolotājiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru