Gaismas būtnes un gara enerģija, frekvence – Uzzini, kas tie ir un kā ietekmē tevi

GAISMAS BŪTNES

Kā gaismas būtnes, mēs izveidojām visu uz šīs planētas. Mēs iekļāvām katrā lietā daļu no sava gara – visā, kas ir mums apkārt. Mūsu gars deva šiem objektiem enerģiju saturēt sevi kopā, saturēt kā vienu veselu. Pat visnenozīmīgākajiem objektiem, kas pastāv uz šīs planētas, ir gars. Šīs gars atrodas tiem apkārt vai arī tajos, taču tā nav dvēsele. Ne visam piemīt dvēsele. Dvēsele var piemist tikai kam tādam, kas ir spējīgs izpaust emocijas.

Dažas būtnes ir ļoti zemas frekvences un tām ir ļoti limitēta pieredze, taču tām piemīt dvēsele. Piemēram, padomājiet par skudrām un tās piedzīvoto. Jums varbūt šķiet, ka skudrai ir ļoti minimāla pieredze, gan intelektuāla, gan garīga, taču tā vēl joprojām sūta informāciju atpakaļ uz „Pirmsākumu”, jo „Pirmsākums” ir viss.

Instinkts ir neizdomāta doma, kas nostrādā intuitīvi, un tieši domas esamība ir process, kas realitātē strādā kā līnija, atdalot to, kam var piemist dvēsele un kam nevar.

 

GARS UN ENERĢIJAS FREKVENCES

Gars atrodams it visur. Lielākā daļa sabiedrības sacītu, ka, piemēram, zāles pļāvējam nepiemīt gars. Taču mēs apgalvotu, ka tieši pretēji, tam piemīt gan gars, gan gara enerģija. Tajā ir visi materiāli, kas cēlušies no zemes un visam, kas cēlies no zemes jeb matērijas formas, piemīt sava unikālā enerģija, taču ne obligāti dvēsele.

Zāles pļāvējam ir ļoti zema enerģētiska frekvence, tāpēc, ka tas ir blīvas matērijas. Tam piemīt gars un enerģija, kas to pārnes cauri laikam un eksistencei, kā jebkura cita enerģija. Šīs enerģijas dēļ cilvēkveidīgie pasaules elementi var piedzīvot ārpus fiziskās pasaules pieredzi, kas nav ierobežota laikā vai telpā, kā arī atpazīt citu personu vai ēku, kura atrodas ar viņiem vienā laika periodā. Pateicoties duālajai gara enerģijai, mēs varam asimilēties ar šo enerģiju un izjust to caur savu garu, mēs varam piedzīvot pārdzīvojumus ārpus laika, šīs enerģijas pastāvēšanas dēļ. Teorētiski šī duālā enerģija ir tieši tas, kas ir „spoks”, tā ir enerģija, kas ir ārpus laika un telpas un šo enerģiju var gan novērot, gan sajust noteiktās vietās ar pietiekami stipru duālo individuālo gara enerģiju, kas katram mums piemīt.

Gara enerģijai ir dažādi blīvumi nekā gravitācijai vai atmosfērai, vai kam citam. Šai enerģijai ir ne tikai cits blīvums, bet arī cita molekulārā struktūra un pat enerģētiskā frekvence. Šie visi elementi strādā kopā perfekti, kaut tie ir pilnīgi dažādi un atšķirīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru