Grēku horoskops- uzzini, uz ko tu būtu spējīgs

 

Auns – slepkavība

Tu esi neprognozējams un karstasinīgs. Daudzi piedzīvo tavas dusmas un dažreiz kļūst par to upuri. Tavas garastāvokļa maiņas un spontānā rīcība kādu dienu var novest pie nepatikšanām, varbūt pat līdz slepkavībai.

Vērsis – savtīgums

Tu esi savtīgs, un tas tiek uzskatīts par grēku. Tev patīk dārgas lietas, garšīgs ēdiens un labs sekss. Tu vēlies to visu, un visu uzreiz, un tiecies apmierināt savas vajadzības, turklāt neveselīgā veidā.

Dvīņi – negodīgums

Melošana ir grēks, un ja vienam cilvēkam tu saki vienu, bet otram kaut ko citu, tad kaut kas no tā nav patiesība. Tu melo diezgan bieži, bet ne vienmēr to dari tīšām, jo tavas dažādās sejas katra runā kaut ko citu.

Vēzis – viltus elku pielūgšana

Tu tik cieši turies pie mīļotajiem cilvēkiem, ka esi pilnībā pārņemts ar to. Viņi tev ir svarīgāki par visu. Ja noliec kādu cilvēku uz pjedestāla, kas ir augstāks par visu, tas ir grēks.

 

Lasi vēl: Sliktāko saderību horoskops: Zodiaka zīmes, kuras ienīst viena otru

 

Lauva – lepnība

Tev vienmēr ir jābūt labākajam. Tu dievini pats sevi vairāk nekā jebkurš cits. Tev daudz kas padodas un tu to ļoti labi zini, un pārāk daudz par to domā. Tu esi iedomīgs un pārāk koncentrējies uz sevi. Lepnība ir grēks, ko tu piekop katru dienu.

Jaunava – skaudība

Tev ir svarīgi justies kā vislabākajam. Ja kādam ir kaut kas, ko tu uzskati par vērtīgu, it īpaši kāda īpaša cilvēka uzmanība, tad tu nespēj to paciest. Tev nav viegli atklāt emocijas, tāpēc vienkārši iegrimsti savā skaudībā.

Svari – iedomība

Tā kā esi dzimis Venēras ietekmē,  savs skaistums tev ir svarīgāks par visu. Visvairāk tev patīk vērot savu spoguļattēlu, apbrīnot sevi un koncentrēties uz to tik lielā mērā, ka tas jau kļūst par grēku.

Skorpions – iekāre

Skorpions ir kaislīgākā no visām zodiaka zīmēm. Tev patīk intimitāte, un tu ātri atrodi jaunus partnerus. Īpašās pievilcības dēļ iekāre rodas ļoti viegli, un tas ir grēks. Atrast īstu mīlestību ir daudz grūtāk.

Strēlnieks – neuzticība

Tu dievini seksu un nespēj ilgstoši koncentrēties uz vienu lietu. Tu proti flirtēt, tāpēc diezgan ātri atrodi partnerus, taču ilgstošas attiecības ir ļoti grūti izveidot. Tu esi klejotājs un vēlies iepazīt pēc iespējas vairāk cilvēku. Ja arī izveido nopietnas attiecības, tad acis tik un tā klejo kaut kur citur.

Mežāzis – alkatība

Tu vēlies sacensties ar citiem un ļoti daudz strādā. Alkatības dēļ tu gribi vairāk, kā ir visiem pārējiem. Ne tāpēc, ka tev ir mērķis, kur ieguldīt šo naudu, bet, lai izrādītos un papildinātu savu sasniegumu sarakstu.

Ūdensvīrs – viltus pravietis

Tu domā, ka esi dieva dāvana, kas zina vairāk par visiem pārējiem. Tavs intelekts un skatījums uz lietām liek citiem tev sekot, bet tu neesi tik īpašs kā domā. Arī tev ir savas vājības.

Zivis – slinkums

Tu esi sapņotājs, kas virzās uz priekšu savā tempā, jo esi pats savā pasaulē. Dažreiz šis temps liek stāvēt uz vietas, un sapņošana dienas laikā tevi padara slinku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru