Harmonisko attiecību horoskops: zodiaka zīmes, ar kurām tavas attiecības būs pasakainas

 

AUNS

Mīlestība Auniem – tā ir jaudīga enerģija, kuras ietekmi Jūs sajutīsiet momentāni. Vai nu viņi mīl uzreiz, vai nu neiemīl nekad. Ļoti harmoniskas attiecības viņiem sanāk ar uguns stihijas pārstāvjiem – Auniem, Lauvām un Strēlniekiem. Laba saderība ir arī ar Dvīņiem un Ūdensvīriem. Skorpioni viņus pievelk kā magnēts, taču šīs attiecības, lai gan būdamas kaislīgas, būs arī ļoti sarežģītas.

 

VĒRSIS

Vērši ir tendēti nesteigties notikumiem pa priekšu, viņi vispirms rada materiālo bāzi un tikai pēc tam uzņemas ģimeniskās saistības. Vērši visu dara ļoti apzinīgi un par savu dzīves partneri viņi rūpēsies pilnībā, pie tam viņu attiecības būs arī romantikas pilnas. Visharmoniskākās attiecības viņiem izveidojas ar zemes stihijas zīmēm – Vēršiem, Mežāžiem un Jaunavām. Ļoti laba saderība ir arī ar Zivīm un Vēžiem. Pret Skorpioniem Vērši izjūt ļoti stipru fizisko pievilcību, taču viņu attiecībās mēdz būt diezgan daudz pretrunu.

 

DVĪŅI

Dvīņiem ļoti svarīgs ir jūtu svaigums un brīvība. Viņi vienmēr paliek jautri un dzīvespriecīgi bērni, turklāt viņi var gan pietiekami stipri mīlēt, gan arī krāpt. Vislabākā saderība viņiem ir ar sev līdzīgajiem – Dvīņiem, Ūdensvīriem un Svariem. Ļoti nesliktas romantiskās attiecības viņiem var sanākt arī ar Lauvām un Auniem. Stipru pievilkšanos viņi izjūt arī pret Strēlniekiem, kas ir viņu pretpols.

 

VĒZIS

Vēži ļoti ciena ģimeni, glabā laulāto uzticību, mīl bērnus un vecākus, taču partnera izvēlē viņi meklē ķermeņa, prāta un dvēseles apvienojumu. Par savu izredzēto viņi noteikti rūpēsies, audzinās un lolos, taču pretī prasīs ne mazāk, ja ne vairāk. Vislabākā saderība viņiem ir ar ūdens stihijas pārstāvjiem – Vēžiem, Skorpioniem un  Zivīm. Stipru pievilcību viņi jūt pret sev pretējo zīmi – Mežāzi, bet labas romantiskās attiecības var izveidoties arī ar Jaunavām un Vēršiem.

 

LAUVA

Lauva – tā ir Saules zīme, kas ir spējīga apgaismot jebkuru. Prasības pret savu izredzēto šiem zīmes pārstāvjiem ir visai augstas – viņam ir jābūt Lauvas cienīgam, pie tam gan iekšēji, gan ārēji. Lauvas ir spējīgas mīlēt un lutināt, viņas ir uzticami laulātie partneri un labi vecāki. Viņas prot gan strādāt, gan atpūsties, turklāt garlaicīgi ar viņām nebūs nekad. Vislabākā saderība viņiem ir ar Auniem, Lauvām un Strēlniekiem, laba saderība ir arī ar Dvīņiem un Svariem. Spēcīgu saikni viņi izjūt pret sev pretējo zīmi – Ūdensvīru.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi, kas piesaista mīlestību, veiksmi un bagātību

 

JAUNAVA

Jaunava visās attiecībās meklē savu ideālo partneri. Uzticība un stabilitāte ir šīs zodiaka zīmes pārstāvju galvenie trumpji. Arī attiecības te nav izņēmums, jo viņi ļoti stipri pieķeras savam partneri, saglabājot viņam pilnīgu uzticību, taču Jaunavas pastāvīgi mēdz būt greizsirdīgas. Vislabākā saderība viņām ir ar Jaunavām, Vēršiem un Mežāžiem, kā arī visnotaļ labvēlīgas attiecības var izveidoties arī ar Vēžiem. Stipru pievilkšanos viņi jūt pret sev pretējo zīmi – Zivīm.

 

SVARI

Svari vispirms novērtē diplomātiju, visos iespējamos veidos cenšoties izvairīties no konfliktiem, taču attiecībās viņi parasti izsver visus plusus un mīnusus, aizmirstot par to, ka mīlestība – tas ir dvēseles stāvoklis, tāpēc bieži vien viņi saskaras ar vilšanos un apmānu. Lieliska saderība šīs zīmes pārstāvjiem ir ar Strēlniekiem un Lauvām, bet lielu fizisko pievilcību viņi izjūt pret pretējo zīmi – Aunu, taču par psiholoģisko saderību te nevar iet ne runas.

 

SKORPIONS

Skorpionu enerģija nepazīst robežas, tāpēc emocijas attiecībās mēdz būt pāri mēram. Ja viņi patiešām mīl, tad viņu izredzētajam ir paveicies, bet, ja ienīst, tad turieties! Blakus Skorpionam vienmēr būs spilgta personība, kas atšķiras ar izcilu talantu vai intelektu, ar visiem pārējiem Skorpionam būs garlaicīgi. Lieliska saderība viņiem ir ar ūdens stihijas zīmēm – Vēžiem, Zivīm un Skorpioniem, labas attiecības veidojas arī Mežāžiem, bet Vērši viņus piesaista ar to, ka viņi ir pilnīgs pretstats Skorpioniem.

 

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir neatkarīgi un ļoti ciena brīvību. Viņi ir pietiekami prātīgi, tendēti uz filozofiju, taču laulībā bieži vien iekāpj ļoti neapdomāti, emociju iespaidā un ļoti impulsīvi. Bieži to nožēlo, taču uz āru to neizrāda, jo Strēlnieki ir tie, kas cieš vienatnē. Vislabākā saderība viņiem ir ar uguns zīmju pārstāvjiem – Lauvām un Auniem. Neslikta saderība ir arī ar Svariem un Ūdensvīriem, bet Dvīņi uz viņiem spēj atstāt diezgan spēcīgu ietekmi.

 

MEŽĀZIS

Mežāži partnerī ļoti augstu vērtē oriģinalitāti – stilu, statusu un intelektu. Viņu izredzētajam ir jābūt uzticamam un finansiāli neatkarīgam, jo tieši šīs īpašības piemīt arī viņiem pašiem. Harmoniskai kopdzīvei visideālākie partneri šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir Mežāži, Jaunavas un Vērši. Īpaši pievilcīgi viņi šķiet savam pretpolam – Vēžiem, kā arī visnotaļ labas attiecības var izveidoties arī ar Skorpioniem un Zivīm.

 

ŪDENSVĪRS

Unikālie un neparastie Ūdensvīri vienmēr izvēlas sev tikpat neordinārus partnerus. Viņiem ar saviem partneriem ir jājūtas komfortabli it visā – gan intelektuālā, gan fiziskā, gan garīgā ziņā. Ūdensvīri vienmēr atrodas notikumu virpulī, kas nozīmē, ka viņiem apkārt vienmēr ir arī daudz cilvēku, taču tas nedod nekādu iemeslu greizsirdībai. Kā dzīves partneri viņiem ideāli der visas gaisa stihijas zīmes – Svari, Ūdensvīri un Dvīņi. Laba saderība ir arī ar Auniem un Strēlniekiem, bet Lauvas viņus piesaista ar to, ka ir Ūdensvīru pretpols.

 

ZIVIS

Zivīm piemīt kaut kādas maģiskas spējas – viņas vienā acumirklī liek Jums iemīlēties, un Jūs pat nepamanīsiet, kā tas notiks. Zivis, būdamas ļoti jūtīgas, pašas ļoti alkst pēc mīlestības, taču noteikti neatņemiet viņām telpu, kurā pabūt vienatnē. Harmoniju attiecībās šīs zīmes pārstāvji atradīs ar Vēžiem, Zivīm un Skorpioniem, bet laba saderība var izveidoties arī ar Vēršiem un Mežāžiem, Jaunavas viņiem šķiet pievilcīgas, jo ir viņu pretējā zīme.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru