Horoskops ar 95% precizitāti – tādu jūs vēl nebūsiet lasījuši!

Jaunava

Uzticīgi un kaislīgi

Jaunavas nepiedos melus, tādēļ šādiem cilvēkiem otru iespēju nemaz nedos. Ja jums ir paveicies atrast savu Jaunavu, tad turiet viņu cieši ciet! Viņa kļūst par jūsu atbalstu un glābšanas riņķi līdz pat mūža galam.

Svari

Līdzsvaroti un laimīgi

Svari – paši laimīgākie cilvēki uz šīs pasaules. Viņus nav iespējams aizmirst. Viņi dzīvo paši savā vēlmju un fantāziju pasaulē, taču pašlaik maina savus uzskatus par cilvēkiem un kļūst aizvien prasīgāki.

Skorpions

Magnēts visām zodiaka zīmēm

Skorpioni var paveikt neiespējamo. Mūs pārsteidz viņu humora izjūta, bet seksualitāte – vienkārši norauj jumtu! Skorpioni mīl naudu, pareizāk teikt – lielu naudu. Arī naudu ļoti simpatizē šīs zodiaka zīmes pārstāvji.

Strēlnieks

Uzticamie vientuļnieki

Strēlnieki reizēm tic brīnumiem, tādēļ ļauj sev laiku pa laikam pafantazēt. Taču viņi ir ļoti piezemēti jautājumos par dzīvi: uzcels māju, izaudzinās dēlu un iestādīs koku. Viss kā pēc grāmatas, taču ar nelielu glanci. Šie cilvēki spēj sniegt rūpes, tādēļ, līdzko viņi būs ienākuši jūsu dzīvē, nekad nelaidiet viņus vaļā.

Mežāzis

Kaislīgie un nepārliecināmie

Mežāzis noteikti neies iespringt – viņš labāk atradīs kādu, kas “iesprings” viņu vietā. Viņi ir gudri un drosmīgi. Viņu fiziskie dotumi ir neatvairāmi. Mežāži – kaislīgi mīlnieki.

Ūdensvīrs

Smalki mīlnieki

Uzticīgi un smagi strādājoši, cilvēki, kas zina savu vērtību. Viņiem nepieciešams atklāt visbriesmīgāko savu noslēpumu un nebaidīties, ka kāds to varētu uzzināt. Ūdensvīri ļoti labi zina, ko vēlas seksā, tādēļ viņi ir dominējoši un zinoši mīlnieki.

Zivis

Ideālais partneris

Zivīm dvēsele atrodas kā uz delnas, ja viņiem blakus ir viņiem mīļš cilvēks. Taču sveša cilvēka klātbūtnē vienmēr būs ļoti uzmanīgi un pat ļoti vērīgi. Zivis ir viena no visjaukākajām zodiaka zīmēm, kas ļoti rūpējas par sev dārgiem cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru