Horoskops bērna ieņemšanai- tas, kādā laikā ieņemti, daudz ko pavēsta, par viņu veselību un raksturu

Bērni, kuri ieņemti Auna zīmē (21.03.-19.04.)

Bērniņi var būt pakļauti galvassāpēm, kuru cēlonis ir nieru kaites. Tāpat nereti cieš no kaulu, kuņģa un locītavu slimībām. Toties gandrīz nekad neslimo ar hroniskām slimībām, jo ar šīm slimībām parasti slimo pesimisti un melanholiķi, bet Auna zīmē ieņemtie ir optimisti. Parasti viņu organisms ir spēcīgs. Tas palīdz ātri izveseļoties, ja arī saslimst.

Bērni, kuri ieņemti Vērša zīmē (20.04.-20.05.)

Ieņemtajiem parasti ir apskaužama veselība, viņi reti slimo. Ja saslimst, tad savai slimībai nepievērš lielu uzmanību. Visbiežāk slimo ar angīnu, muguras, kāju un dzimumorgānu slimībām. Ir tieksme bieži pārēsties, tāpēc rodas liekais svars, no kura savukārt cieš sirds un asinsvadi. Šiem cilvēkiem vajadzīga fiziska slodze, diēta un svaigs gaiss.

Bērni, kas ieņemti Dvīņu zīmē (21.05.-20.06.)

Šajā zīmē ieņemtajiem bieži gadās nelaimes gadījumi. Viņi ir pakļauti dažādām plaušu un kuņģa kaitēm, reimatismam, atrītam, galvassāpēm un bezmiegam. Dažkārt ar visu ir neapmierināti un vienmēr kaut ko meklē, mainīgas, nepastāvīgas dabas cilvēki.

Bērni, kuri ieņemti Vēža zīmē (21.06.-22.07.)

Ļoti emocionāli cilvēki. Satraukums, stress un raizes viņus bieži noved pie slimībām. Viņi nereti ir apātiski, cieš no urīnpūšļa un nieru kaitēm. Jutīga, ātri ievainojama āda, mazāk pakļauti galvassāpēm un gremošanas kaitēm.

Bērni, kuri ieņemti Lauvas zīmē (23.06.-22.08.)

Šie cilvēki parasti ir stipri un izturīgi, maz slimo, reti mēdz būt hroniskas kaites, Viņi ir neuzmanīgi pret sevi, tāpēc bieži iegūst fiziskas traumas, lūzumus un pēkšņas akūtas slimības. Vājākais orgāns viņu organismā ir sirds.

Bērni, kuri ieņemti Jaunavas zīmē (23.06.-22.09.)

Šie ir veselīgi un mundri cilvēki, kas rūpējas par savu veselību un ķermeni. Dažkārt viņiem rodas galvassāpes, sirds slimības un kuņģa darbības traucējumi, arī kāju kaites, bet visbiežāk- saaukstēšanās slimības.

Bērni, kuri ieņemti Svaru zīmē (23.09.-22.10.)

Šajā laikā ieņemtajiem piemīt spēcīga psihiskā aizsardzība un fiziskā veselība, jo viņi gandrīz vienmēr cenšas izvairīties no visa negatīvā- stresa, pārpūles, spēcīgām emocijām. Viņi bieži vien cieš no pārēšanās un alkohola lietošanas, kas izraisa nieru un aknu slimības.

Bērni, kuri ieņemti Skorpiona zīmē (23.10.-21.11.)

Šajā laikā ieņemtajiem, jau kopš bērnības liktenis ir dāvājis milzīgus dzīvības spēkus, tāpēc viņi slimo reti, bet, ja slimo, tad smagā formā. Parasti viņiem sāp rīkle, galva, mugura, kājas un sirds, var būt asinsvadu slimības un vēnu varikozes.

Bērni, kuri ieņemti Strēlnieka zīmē (22.11.-21.12.)

Cilvēki, kas ieņemti šajā laikā bieži vien ir vieglprātīgi, tāpēc ir pakļauti nelabvēlīgām norisēm, slimībām, lai gan viņiem ir iespējas nodzīvot līdz sirmam vecumam. Viņi visbiežāk slimo ar plaušu, aknu un zarnu trakta slimībām. Viņiem ātri pāriet sliktais garastāvoklis, tāpēc ātri mēdz atveseļoties.

Bērni, kuri ieņemti Mežāža zīmē (22.12.-19.01.)

Ja bērni tiek ieņemti šajā laikā, tad bērnībā viņi ir vārgi, vāji un slimīgi, kas ar gadiem parasti pāriet, jo šiem indivīdiem, lai gan viņi liekas pārāk mierīgi un rāmi, piemīt liels dzīvības potenciāls. Viņi ir pakļauti galvas slimībām, nieru kaitēm, kaulu un locītavu iekaisumiem.

Bērni, kuri ieņemti Ūdensvīra zīmē (20.12.-18.02.)

Šajā laikā ieņemtajiem dzīvē mēdz būt problēmas ar asinsvadu sistēmu, tāpēc ziemās viņi parasti salst, bet vasarās cieš no karstuma un mitruma. Viņiem, sliktās asinsrites dēļ, sāp kājas un mēdz būt sirdslēkmes. Vecumdienās šie cilvēki slimo ar asinsvadu aizsprostojumu un vēnu varikozi.

Bērni, kuri ieņemti Zivju zīmē (19.02.-20.03.)

Šajā laikā ieņemtie parasti savai veselībai nepievērš uzmanību. Viņi var būt nelaimīgi un vāji. Naktīs var ciest no bezmiega. Viņi var slimot ar kuņģa un zarnu trakta, aknu un plaušu, ar saaukstēšanās slimībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru