Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

 

AUNS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 10

Piedodiet, Auni, bet Jūs esat zodiaka neciešamākā zīme un pastāv visnotaļ augsta iespējamība, ka arī Jūsu bērns tāds būs, tāpēc, ņemot vērā, ka Auni ir stūrgalvīgi un paštaisni, viņi uzaudzina huligānus.

Kā to labot: koncentrējieties uz “ragu” mīkstināšanu un labi apdomājiet to, ko grasāties teikt. Tas, ka nepiekrītat kāda cita domām, nebūt nenozīmē, ka uzreiz jākaujas. Iemācieties būt pacietīgi un parādiet bērniem, ka visu var panākt arī ar mierīgu komunikāciju. Atcerieties, ka mazie neciešamie bērni kļūs par lieliem neciešamiem pieaugušajiem, kuri diktēs to, kurā pansionātā Jūs nonāksiet.

 

VĒRSIS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 4

Lai arī Vērši ir buļļi, viņi ir labi zināmi arī savas pacietības un labdabīgās dabas dēļ. Par spīti tam, Vēršiem piemīt nelāgs ieradums uz citiem skatīties no augšas – šādi rīkojoties, viņu bērni var iemācīties kļūt neciešami.

Kā to labot: centieties nebūt tik kritiski. Apķērība ir laba lieta, bet citu apcelšana gan tāda nav. Bērni, kuri uzskata, ka ir labāki par citiem ir kaitinoši, tādēļ nepadariet viņus tādus.

 

DVĪŅI

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 9

Dvīņi ir dubulta zīme, tas nozīmē, ka šiem cilvēkiem ir divkosīga daba. Ņemot vērā to, ka Dvīņi ir zodiaka otrā neciešamākā zīme, viņu bērni tenkos un izplatīs citu cilvēku noslēpumus.

Kā to labot: aizliedziet sev slikti izteikties par citiem savu bērnu priekšā. Jūs nespēsiet sev aizliegt domāt šādas domas, bet muti Jūs noteikti varat savaldīt un iemācīt bērniem darīt to pašu.

 

VĒZIS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 6

Vēži salūzt pie katras mazākās provokācijas un reaģē uz situācijām emociju nevis veselā saprāta vadīti. Tas nozīmē, ka tieši tādā pašā veidā reaģēs arī viņu bērni.

Kā to labot: atcerieties, ka Jūs neesat pasaules naba. Ņemot vērā to, ka Vēži ir jūtīgi, viņi ir viegli ievainojami; arī viņu bērni kļūs viegli ievainojami. Tā vietā – parādiet pasaulei savu cieto čaulu, kad tas ir nepieciešams un iemāciet bērniem pārvarēt grūtības.

 

LAUVA

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 8

Lauvas pret visām dzīves jomām attiecas ļoti nopietni, tai skaitā arī audzinot bērnus viņu intensitāte var būt pārlieku nospiedoša. Tas nozīmē, ka Lauvas bērni būs tik pat uzspiedoši un valdonīgi.

Kā to labot: Lauvām reizēm jāsamazina prasības pret bērniem. Ja bērniem tiks iemācīts tas, ka viņi ir lieliski tādi, kādi ir, arī ar saviem trūkumiem, tad pastāv mazāka iespējamība, ka viņi mēģinās pasaules sejā iecirst pliķi.

 

Lasi vēl: Māmiņu horoskops: uzzini, cik gados Tev vajadzētu kļūt par māti

JAUNAVA

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 9

Jaunavām piemīt labi slēpta neciešamība. Viņas ir apburošas, tomēr dziļi iekšienē Jaunavas ir dziļi kritiskas un nosodošas gan pret sevi, gan apkārtējiem. Jaunavas ir vismanipulatīvākās no visām zodiaka zīmēm, tāpēc Jaunavu bērni visātrāk iemācās to, kā nomelnot citus un apmētāt viņus ar dubļiem.

Kā to labot: ja vien Jaunavas spētu izcelt savas labās īpašības, piemēram, spēju atbalstīt citus, tad būtu daudz vienkāršāk pieklusināt negatīvās domas. Ja katrs saskarsmes brīdis Jūsu bērniem saistīsies ar mīlestību, tad samazināsies iespēja, ka viņi kļūs par neciešamiem cilvēkiem.

 

SVARI

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 0

Svariem piemīt ideālā beznosacījuma mīlestības un godīguma kombinācija. Svari ir zodiaka zīme, kurai ir vismazākā iespējamība uzaudzināt savus bērnus par neciešamiem cilvēkiem. Patiesībā, pastāv lielāka iespējamība, ka Jūs uzaudzināsiet līdzjūtīgus, rūpīgus un domājošus bērnus, kuri mainīs pasauli.

Kā to labot: Jums noteikti nekas nav jāmaina, jo Jums lieliski padodas bērnu audzināšana.

 

SKORPIONS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 7

Vienīgais iemesls, kādēļ Skorpioni neizaudzinās pilnīgus kretīnus ir tādēļ, ka viņiem patiesi rūp ģimene. Viņi mīl mājas dzīvi un bērnus, tomēr viņiem piemīt tendence verbāli izlikt savas dusmas uz katru, kurš šķiet kaitinošs, bet šāds piemērs, protams, iedvesmos bērnus tādai pašai rīcībai.

Kā to labot: lai arī tas ir sarežģīti, mēģiniet nekritizēt bērnus, kad esat uz viņiem dusmīgs. Jūsu dabā ir katru kļūmi uztvert personiski un tieši tas padarīs bērnus neciešamus.

 

STRĒLNIEKS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 5

Strēlnieki kā vecāki ir jautri, brīvi domājoši intelektuāļi, kuri reti kad spēj pateikt “nē”. Ja bērniem tiks ļauts viss, ko tie vēlas, viņi būs bezrūpīgi un pozitīvi. Kad bērns tiks ierobežots vai sapratīs, ka viņa rīcībai ir sekas, viņš kļūs viegli aizvainojams.

Kā to labot: koncentrējieties uz stingru lēmumu pieņemšanu un esat pastāvīgi to īstenošanā. Lai arī Strēlnieki vilcinās pieņemt disciplinārus mērus, bērniem ir jāzina, kad tie uzvedušies slikti un ka par šādu uzvedību pienākas sods.

 

MEŽĀZIS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 3

Lai arī Mežāži parasti paši iemīda savu taciņu un skatās tikai mērķa virzienā, bērni no viņiem neiemantos daudz sliktu īpašību. Vienīgais aizķeršanās punkts būs tas, ka Mežāži nereti var atstāt novārtā bērna emocionālās vajadzības.

Kā to labot: ja Mežāži katru dienu atzīmēs, ka kādu brīdi uzmanība jāvelta tikai bērniem, tad bērni noteikti neuzaugs par neciešamiem.

 

ŪDENSVĪRS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 6

Ūdensvīriem patīk peldēt pa straumi, tādēļ šīs zīmes pārstāvji visai bieži maina savas domas. Mainīgā attieksme var bērnus aizkaitināt un padarīt viņus prasīgus, neuzticīgus un pilnīgi neciešamus.

Kā to labot: ja Ūdensvīri ko apsola, tas solījums jātur. Ir labi, ja cilvēks ir atvērts pārmaiņām, kā arī pielāgošanās ir lieliska īpašība, tomēr vecāku būšana nav joga, jo bērnam jāspēj Jums uzticēties.

 

ZIVIS

Potenciālā iespējamība, ka Tu izaudzināsi neciešamu bērnu: 7

Pārlieku liels sentimentālisms ne vienmēr ir laba īpašība. Ja Jūs audzināsiet bērnu, raudāšana no mazākā aizvainojuma var likt viņam neņemt vērā cilvēku jūtas.

Kā to labot: uzņemieties atbildību par savu emocionālo reakciju un nevilcinieties bērnam paskaidrot, ko jūtat, jo tieši tas palīdzēs viņam iemācīties būt līdzjūtīgam pret citiem.

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru