Horoskops: Īpašība, kuru apkārtējie tevī nevar ciest

Katrai Zodiaka zīmei ir savas stiprās un vājās puses. Šodien mēs gribētu pastāstīt par to, kādas zodiaka apļa pārstāvju īpašības kaitina apkārtējos.

Auns

Auni dievina pastrīdēties. Viņiem patīk ar vārdiem  nokautēt savus sarunubiedurs, turklāt nav svarīgi, kas viņš ir – radinieks, tuvinieks, draugs vai vienkāršs paziņa. Auns uzskata, ka viņam ir obligāti jāpierāda sava taisnība, un viņš to dara skaļi un agresīvi. Nereti var situāciju novest līdz absurdam un pārāk vēlu saprot, ka strīds nebija tādu pūliņu vērts.

Vērsis

Vērsi lielākoties paši par sevi ir slinki. Jā, viņiem pastāvīgi rodas jaunas idejas, kuras varētu viņu dzīvi pacelt pavisam citā līmenī, bet viņiem ir slinkums. Vienkārši slinkums kustēties. Viņi lieliski saprot, ka, lai sasniegtu mērķi, ir vismaz jāpieceļas no dīvāna, bet viņu spītība un nevēlēšanās kaut ko darīt uzvar. Apkārtējos kaitina šī Vēršu īpašība, jo ar šiem spītniekiem var kaut ko sarunāt, bet diez vai viņi to pildīs.

Lasi arī: Neciešamo lietu horoskops: 10 lietas, kuras ienīst katra Zodiaka zīme

Dvīņi

Dvīņi ir neparedzami, un nebūt ne labākajā šī vārda izpratnē. Viņi kaļ kaudzēm plānu un visatbildīgākajā brīdī vienkārši tos atceļ. Tas pats attiecas uz viņu viedokli: grūti pateikt, vai pēdējā brīdī Dvīņi nepārdomās. Viņiem nav pilnīgi nekāda atbildības sajūta pret tuviniekiem. Viņi ir kā bērni, nenobrieduši un nestabili.

Vēzis

Vēža pārlieku lielais jūtīgums un nepārelicinātība par sevi bieži kaitina apkārtējos. Vēžiem ir nepieciešams, lai kāds viņus pabikstītu uz kādu darbību. Viņi šaubās ik uz soļa. Viņiem ir vajadzīgs kāds, kurš viņus vadītu ceļā. Visticamāk Vēžiem raksturīgs neizlēmīgums to rakstura īpatnību dēļ. Viņiem ir nosliece uz depresijām, garastāvokļa maiņām, melanholijas.

Lauva

Augstprātība un iedomība izceļ Lauvas starp visām pārējām zīmēm. Viņu egoisms un vēlme dižoties savā un apkārtējo priekšā burtiski tracina. Paradoksāli, bet apkārtējie, neieredzot šīs īpašības, tomēr redz Lauvās līderi un turpina tām sekot. Šiem narcisiem, spriežot pēc visa, piemīt tāds šarms, ka viņus gribas atdarināt un viņiem gribas sekot.

Jaunava

Pretīgi komandieri. Jaunavas ir neiespējami perfekcionisti, kuri nekad nekavē. Viņi uzskata, ka visu dara labāk par citiem, un nelaidīs garām iespēju palielīties ar savām dotībām. Jaunavas ir grūti kustināmas, jebkuras izmaiņas grūti “sagremot”. Ja Jaunavas kļūdās, viņas to nekad neatzīst, un tādējādi vēl vairāk nokaitina apkārtējos.

Lasi arī: 5 neciešamākās Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjus nav iespējams izturēt

Svari

Esot nepārliecināti par sevi, Svariem nav pašiem savs viedoklis. Viņi vienmēr pirmajā vietā liek citus cilvēkus un par sevi domā vismazāk. Viņi nekad nesaka tieši sejā, tāpēc ka baidās apvainot citus. Svari ir lieliski hameleoni. Viņi veikli sajūt publikas noskaņojumu un meistarīgi saplūst ar to. Viņi māk runāt to, ko no viņiem grib dzirdēt.

Skorpions

Prasīgums un pārmērīga pārliecinātība par sevi atbaida cilvēkus no Skorpiona. Viņi liekas mīlīgi un mierīgi, bet tieši tajā brīdī viņi var plānot kaut ko viltīgu. Viņi spēlē paši pēc saviem noteikumiem, un māk veikli manipulēt ar cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieks nepazīst robežas. Ja ballēties, tad līdz rītam. Ja pirkt mašīnu, tad visdārgāko. Ja mīlēt, tad līdz “nosmacēčanai”. Tas biedē apkārtējos, jo viņi nekad nezina, kas Strēlnieks izspļaus nākamajā brīdī, un kāda gaiša doma viņam ienāks prātā.

Mežāzis

Nelokāmība un pilnīga pārliecība par sevi, kas raksturīga Mežāzim, biedē apkārtējos. No malas Mežāži var būt kautrīgi, bet viņi skaidri zina, ko vēlas, un iet uz mērķi, nenovirzoties. Viņi ir ietiepīgi un pārliecināti par savu darbu. Pret apkārtējiem attiecas stingri un sirds dziļumos nosoda vismazākos trūkumus.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Ūdensvīrs

Ūdensvīri paši nezina, ko grib. Kad apkārtējie pūlas vaiga sviedros, Ūdensvīri lēnām cenšas atrast sevi. Tas izraisa nesaprašanos un aizkaitinājumu. Turklāt Ūdensvīri ir uzticīgi paši sevi, viņi nekad nedarīs to, kas nav jādara un ko negrib. Viņi māk saglabāt mieru. Skatoties uz Ūdensvīriem, rodas iespaids, ka viņi dzīvo savā rozā poniju un tauriņu pasaulītē.

Zivis

Zivis nekad neatnāk laikā. Viņiem pilnībā nav laika sajūtas, un viņas bieži liek cilvēkiem gaidīt. Zivis it kā atrodas pastāvīgā miegā un nekādi nevar pamosties. Viņas lido mākoņos, un cilvēkus tas patiešām tracina. Jo Zivis pat visatbildīgākajos brīžos nav iespējams atgriezt atpakaļ uz Zemes.

Mēs visi, protams, esam cilvēki, un katram no mums ir savi trūkumi un vājības. Vai jūs piekrītat šim horoskopam?

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bruno</cite>

    tu pimpel es tev labprāt kājas izlaustu .

    zajebal visi šie mēsli . sāc dzīvot tu interneta meistar.

Pievienot komentāru