Horoskops: joprojām esi brīvs? Lūk, kāpēc!

Vai esi brīvs? Uzzini iemeslu, kāpēc neesi attiecībās, atbilstoši savai Zodiaka zīmei! 

Protams, šo visu nevajadzētu uztvert pārāk nopietni, nereti daudzi ir brīvi, jo nav gatavi jaunām attiecībām, nesen ir pārdzīvojuši smagu šķiršanos vai viņiem vienkārši pašlaik ir citas prioritātes.

 

Auns

Tu vari būt attiecībās tikai ar tādu cilvēku, kas var paciest tavu trako dabu. Tu esi darītājs, nevis runātājs, un tu gribi tādu pašu partneri sev blakus.

Vērsis

Tu esi gatavs veidot tikai ilgtermiņa attiecības, tāpēc tev ir nepieciešams laiks, lai iepazītu cilvēku tuvāk un tikai tad kaut ko veidotu.

Dvīņi

Tu esi brīvs, jo gandrīz vai lidinies pa mākoņiem. Reizēm šķiet, ka tu pats nezini, ko gribi. Tiesa, tu citus spēj apburt ar savām sarunām un intelektu, taču tomēr tu pārāk bieži maini savas domas, līdz ar to simpātijas.

Vēzis

Tev ir problēmas uzticēties un atvērties. Tu nespēj tā pat vien atklāt savas sirds dziļākās sāpes kuram katram, taču, tai pat laikā, tev ir svarīgi, lai ar ko tādu tu varētu dalīties ar savu partneri.

Lauva

Tu esi egoistisks, pašpārliecināts un liels piedzīvojumu meklētājs. Ir grūti atrast kādu, kas tev spētu tikt līdzi.

Jaunava

Tu esi tik izvēlīgs un analītisks, ka tomēr nespētu saieties ar kuru katru. Tev nav nepieciešamas attiecības, kuras nebūtu ilgtermiņa.

Svari

Kaut arī tu esi apburošs, tomēr tu ļoti daudz flirtē ar apkārtējiem. Tev ir visai viegli atrast kādu uz neilgu laiku, taču ilgtermiņa attiecības izveidot nav viegli.

Skorpions

Tu nereti liec cilvēkiem no sevis baidīties. Turklāt, reti kurš atbilst taviem augstajiem standartiem. Daudziem nepatīk tava greizsirdība.

Strēlnieks

Tu esi optimistisks, bet tu nereti visu uztver par pašsaprotamu, nenovērtējot visu, kas tev ir dots. Tev ir grūti atrast kādu, kas nebūtu garlaicīgs.

Mežāzis

Tu esi atbildīgs, taču reizēm netiek galā ar savām jūtām un vēlmēm.

Ūdensvīrs

Tu izskaties pārāk nepieejams, nereti tavi joki ir pārāk ļauni.

Zivis

Tu dzīvo pats savā pasaulē. Tu spēj pielāgoties jauniem apstākļiem, tomēr tev ir svarīgi atrast kādu, ar kuru tu varētu sapņot un fantazēt kopā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru