Horoskops labai omai- kā atbrīvoties no slikta garastāvokļa katrai zīme

Auns

Ja Auns ir sadusmots un saniķojies, viņš šādu stāvokli nevar ilgi izturēt, jo nav spējīgs ilgi skumt vai bēdāties. Ja viņam ir sabojāts garastāvoklis, tad viņš ir spējīgs uz agresīvu izturēšanos, kā arī, var citiem sabojāt garastāvokli un pamatīgi izārdīties. Lai tas viss izpaliktu, Aunam jāpievēršas jebkuram fiziskam darbam, vai sportam, jāiet sabiedrībā, nevis jāpaliek četrās sienās. Sadusmotam Aunam nav ieteicams sēsties pie stūres, jo viņš var izraisīt avārijas. Nav vēlams pārvietoties arī ar velosipēdu. Vislabāk garastāvokli viņam uzlabos skriešana mežā, vai trenažieri sporta zālē.

Vērsis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji reti spēj sev sabojāt garastāvokli, jo viņi dzimuši līdzsvaroti un labsirdīgi. Ja arī dzīvē gadās kaut kas nepatīkams, tad viņiem labāk palikt mājās, ieslēgt televizoru, uzvilkt ērtas čības, atpūsties un padomāt par garšīgām vakariņām. Tas viss nomierinās Vērša nervu sistēmu. Viņš var arī iziet dārzā vai pastaigāt gar jūru, un viss sliktais- stress un uztraukums, būs zudis.

Dvīnis

Ja Dvīnis ir sliktā omā, viņam vajadzīga sabiedrība, draugi un kaimiņi, ar kuriem, kaut vai, papļāpāt par niekiem. Ja tas nebūs iespējams, tad Dvīnis zvanīs pa telefonu, lai tikai nepaliktu viens ar savām problēmām. Bet, ja nav ne draugu, ne telefona, Dvīnis ķersies pie grāmatām, vai pat vecām avīzēm, kur vienmēr atradīs sev kaut ko noderīgu.

Vēzis

Ja Vēzim ir skumji, un viņš izjūt diskomfortu dvēselē, nelīdzēs ne fiziskā slodze, ne draugu viesības. Viņam vislabāk patīk gremdēties vecās atmiņās. Paglābties no skumjām palīdzēs patīkamās bērnības atmiņas, veci foto albumi, dienasgrāmatas un draugu vēstules.

Lauva

Šajā zīmē dzimušie- vislielākie optimisti. Taču, nepatikšanas un dzīves nebūšanas skar arī viņus, tādējādi ievainojot Lauvas patmīlību. Tad viņa reaģē ar dusmām. Lauva, par katru cenu, pēc iespējas ātrāk grib atgūt savu statusu, sajust, ka apkārtējie nedomā par viņu sliktu, tāpēc Lauvai jāiet sabiedrībā, uz teātri vai restorānu, kur viņu var ievērot. Tikko Lauva pamana, ka viņa tiek veltīta uzmanība, visa sliktā oma un noskaņojums zūd.

Jaunava

Kad slikti klājas Jaunavām, viņas kļūst par pasaules lielākajām īgņām. Viņas, līdz ar to, arī sabojā garastāvokli apkārtējiem. Tāpēc Jaunavām kādu brīdi, dienu vai ilgāk, labāk palikt vienām, nodarboties ar kaut ko lietderīgu saimniecībā vai uzkopt dzīvokli. Ja nē, tad, kaut vai, risināt krustvārdu mīklas. Vientulība un kāda nodarbe pozitīvi iedarbosies uz Jaunavas emocijām. Turpretī bezdarbība Jaunavām ir ļoti nomācoša.

Svari

Labvēlīgie un mūždien laipnie Svari ļoti pārdzīvo, ja kādi neparedzēti apstākļi izjauc viņu ierasto dvēseles līdzsvaru un mieru. Viņi vēlas no visa sliktā pēc iespējas ātrāk atbrīvoties, aizmirst savu noskaņojumu. Viņiem nevajag sēdēt mājās, jo kļūs vēl sliktāk. Svariem jāiet uz frizētavu vai kosmētisko kabinetu. Jauna frizūra un kosmētika garastāvokli uzreiz uzlabos. Var iegādāties sev ko jaunu- smaržas, tērpu, rotaslietas vai apciemot draugus. Viss sliktais izgaisīs kā nebijis.

Skorpions

Ja dusmojas, tad neviens nedrīkst stāties viņam ceļā, jo savu neapmierinātību viņš parasti izgāž uz citiem. Šajā zīmē dzimušie arī paši labprāt meklē kašķi, lai „noņemtu” uzkrāto spriedzi. Viņiem vēlams skatīties filmas ar ekscentrisku raksturu un graujošus detektīvus, kur Skorpioni varēs izlādēt savu mentālo enerģiju. Palīdzēs arī sporta sacensību skatīšanās, karsēšanās pirtī, saunā. Ieteicams arī izpeldēties.

Strēlnieks

Strēlnieki ir, tā saucamie, laimes bērni, dzimuši laimes krekliņā, jo viņi nezina, ko nozīmē depresija un skumjas. Viņi ir visdzīvespriecīgākie no visām horoskopa zīmēm. Tomēr, ja dažreiz gadās, ka dvēsele slīgst nomāktībā vai neapmierinātībā, tās cēlonis ir sabiedriskās problēmas. Tāpēc, ja viņš jūtas nomākts, labāk kājām doties dabā, pie upes, mežā, izbraukumā ar velosipēdu vai mašīnu. Makšķerēt pie ezera, vai doties sēņot- tas viss nomierinās. Nav ieteicams tikties un kontaktēties ar cilvēkiem, kamēr Strēlnieks pukojas, jo tas var novest pie nesaskaņām.

Mežāzis

Ja Mežāzim slikti, vai kāds sabojājis omu, tas ir uz ilgāku laiku. Diemžēl Mežāži, ilgāk par citiem, mēdz saglabāt drūmu noskaņojumu. Lai no tā tiktu vaļā un izvairītos, viņiem nepieciešams uzturēties sabiedrībā. Mežāži nekādā ziņā nedrīkst noslēgties sevī. Jāapmeklē draugi, jāiedziļinās un jādalās viņu problēmās, līdz ar to, aizmirsīsies savas problēmas. Palīdzot draugam, sajutīsiet, ka pats esat stiprs. Tas viss vajadzīgs, lai atgūtu savu labo noskaņojumu. Mežāzim der atcerēties savas bijušās uzvaras un nopelnus- tas iepriecinās un uzmundrinās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, kad sakaitināts, kļūst ass un nesaticīgs. Tādos brīžos nav vēlams uzturēties sabiedrībā. Izņēmums- uzticami draugi vai cilvēki, ar kuriem ir kopīgas aizraušanās. Nekas Ūdensvīru nespēs iedvesmot tik ļoti, kā domu un fantāziju lidojums. Tomēr visbiežāk viņam patīk pabūt vienatnē ar sevi. Ūdensvīram der grāmatu lasīšana, datorspēles, kalnu slēpošana, aizraujoši ceļojumi, piedzīvojumi un sporta sacensības.

Zivis

Visbiežāk skumju uzliesmojumu izjūt un, dziļi sevī, glabā Zivis. Tad viņas negrib savā tuvumā nevienu dzīvu būtni, ne arī, ar kādu kontaktēties. Daži tad meklē glābiņu alkoholā. Starp citu, grādīgo dzērienu lietotāji visvairāk ir starp Zivīm, lai cik tas skumji nebūtu. Lai pārvarētu savu izmisumu un skumjas, Zivīm jāpasēž klusumā, neko nedarot, paklausoties vienīgi mierīgu mūziku. Sevi var relaksēt, dodoties pastaigā pie dabas. Zivis ir Ūdens zīme, tāpēc ūdens ļoti palīdzēs atslābināties, noņems spriedzi, aizskalos problēmas. Uzmanību var pievērst saviem mājdzīvniekiem– paglaudīt kaķi, suni, papriecāties par zivtiņām akvārijā. Zivīm patīk labi izgulēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru