Horoskops mīlestībā no 24. līdz 30. septembrim – satuvināšanās laiks!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns

Diskusijas skars metafiziskās sfēras, kā arī tavas attiecības ar otru pusīti. Planētu izvietojums atklās to, ka jūsu attiecības sniedz daudz lielākas iespējas, nekā sākotnēji šķiet. Izārdīsies, ka šajā dzīvē jums abiem kopā jāpaveic noteikta misija. Diskusijas noteikti būs dziļas.

Vērsis

Šīs nedēļas enerģija ļaus tev skaidri apzināties, ko tu meklē attiecībās. Tu pēkšņi radīsi apskaidrību par to, kādas personiskās īpašības un jūtu izpausmes vēlies redzēt otrajā pusītē. Pēdējais, ko tagad darīt ir doties šī cilvēka meklējumos. Īstais cilvēks atradīsies pats. Visam savs laiks.

Dvīņi

Tu zini, ko jūti, bet nevēlies par to runāt. Planētu izvietojums šonedēļ liks šaubīties, vai pastāstīt to, ko jūti, vai labāk paturēt to sirdī. Jebkura iepriekš sacerētā runa ir ļauta neveiksmei, tādēļ rīkojies spontāni. Iegaumē to, ka cilvēki spēj pateikt, ja neesi pilnīgi atklāts.

Vēzis

Planētu enerģija padarīs tevi pārliecinātu par vienu, ka nesaproti, kas šobrīd notiek starp tevi un mīļoto cilvēku. Lai arī no kuras puses tu aplūkotu esošo situāciju, tā šķiet neizprotama. Smadzeņu pārpūlēšanas vietā pamēģini ļaut situācijai atrisināties pašai.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru