Horoskops nedēļai no 25. jūnija līdz 1. jūlijam – nešausti sevi!

Uzzini, kas šonedēļ gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Auns

Iespējams, ka esi vainojis sevi vai juties vainīgs par to, kā izvērtušies šādi tādi notikumi, tomēr šoreiz tu sapratīsi, ka nav vērts sev pārmest par notikušo, kā arī šaustīt sevi vai apkārtējos ir pilnīgi bezjēdzīgi.

Vērsis

Atkārtoti tēriņi šonedēļ izslaucīs tavu maku, uzmanies no ilgstoša perioda abonementiem. Pievērs uzmanību arī tam, ko iegādājies ieraduma pēc. Pēc rēķinu nomaksas bankas konta pārskats būs daudz patīkamāks un to varēs lietderīgāk izmantot.

Dvīņi

Ļauj savai zinātkārei ievest sevi dažādās mājaslapās, atrast interesējošas grāmatas vai meistarklases. Šoreiz tev derētu mācīties no cilvēkiem, kuri nepiekrīt tavam viedoklim.

Vēzis

Laika plānošana var spēlēt nozīmīgu lomu dažādos veidos. Koncentrēšanās uz privāto sektoru ļaus tev apmierināt sirds dziļākās vēlmes.

Lauva

Tava sociālā dzīve turpinās būt tik pat aktīva, šajā laikā parādīsies plašas iespējas turpmākai attīstībai – ja saņem kādu piedāvājumu, tad neatsakies!

Jaunava

Jauni tavas nozares kontakti drīzumā krietni palīdzēs paaugstināt tavu vērtību darba tirgū. Karjerai un izglītībai vislabākais laiks!

Svari

Šī nedēļa nesīs negaidītu satikšanos ar kādu ietekmīgu cilvēku. Šim cilvēkam būs nepieciešamie resursi, lai palīdzētu tev īstenot ieceres.

Skorpions

Esošais planētu izvietojums iedvesmos tevi meklēt biznesa idejas un izveidot sev piemērotāko. Tiklīdz sāksi meklēt uziesi vairākas daudzsološas iespējas.

Strēlnieks

Lai iegūtu pēc iespējas lielāku tiesu, tev kārtīgi jāizpēta visa pieejamā informācija. Ja sāksi tagad, pēc pāris nedēļām būsi ieguvis gana daudz zināšanu, lai sevi visnotaļ augstu pozicionētu.

Mežāzis

Veselības un labklājība problēmas turpinās piesaistīt tavu uzmanību. Nesen piedzīvotais fizisko spēju kritums liecina par to, ka būtu vērts atsākt apmeklēt sporta klubu.

Ūdensvīrs

Šī nedēļa sāksies ar kādu brīnišķīgu ideju. Radošā domāšana būs augstā līmenī un tā iedrošinās tevi uz kaut ko jaunu. Tāpat labi padosies dažādu problēmu risināšana.

Zivis

Sagatavojies varen lustīgai nedēļas nogalei! Ja ieplānots kāds randiņš, tas būs tik tiešām īpašs – mīlas lietām labvēlīgs laiks! Varbūt pat nodosies kāda nokavēta papardes zieda meklējumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru