Horoskops nedēļai no 27. maija līdz 2. jūnijam. Dzīve iet uz augšu!

Auns Situācija sākumā šķitīs daudz trakāka, nekā tā patiesībā ir. Viss būs labi! Tev nevajadzētu uztraukties par sīkumiem un nenozīmīgām lietām, kuras tavu tālāko nākotni nekādā veidā nespēs ietekmēt.

Vērsis Dzīve piespēlēs izspēlēs visādus jokus, kad nāksies izkāpt no savas komforta zonas, lai tiktu galā ar  dažādām dzīves situācijām. Nezaudē līdzsvaru un harmoniju dzīvē! Kaut arī tu neciet pārmaiņas, šoreiz nāksies tām pielāgoties!

Dvīņi Kopumā pozitīva nedēļa. Lietas, kas iepriekš ir šķitušas neskaidras, beidzot būs pilnībā izprotamas. Ja kaut kas iepriekš nebija padevies, tad tagad šo darbu spēsi paveikt izcili labi. Dzīve iet uz augšu!

Vēzis Uzmanies no liekiem izdevumiem un sāc kārtīgāk pārdomāt savus pirkumus! Iespējams, ka ir lietas, kuras tev it nemaz nav nepieciešamas, bet tu tās turpini iegādāties. Pataupi naudu nebaltām dienām!

Lauva Nāksies paskatīties uz visu situāciju no malas. Ir lietas, kuras tu pārspīlē. Uztver to visu mazliet vieglāk! Iespringšana par sīkumiem nudien nepadarīs tavu ikdienas dzīvi vieglāku un baudāmāku.

Jaunava Visums tev tā vien dāvās labas lietas. Šķitīs, ka visas tavas vēlmes un sapņi pamazām sāk īstenoties. Atsevišķi notikumi tevi spēs ne tikai pārsteigt, bet arī saviļņot. Pieņem apkārtējo cilvēku sniegto atbalstu!

Svari Var parādīties vairākas izdevīgas iespējas, kuras tu ne par kādu cenu nevari laist garām! Būs daudz enerģijas, kuras būs jāprot izmantot lietderīgi – un noteikti ne uz tiem cilvēkiem, kuriem tu neko nenozīmē!

Skorpions Skorpionus šonedēļ gaida ne viens pārsteigums vien! Atsevišķās nozarēs var patiešām noveikties! Nezaudē ticību sev un saviem spēkiem – tu spēj vairāk, nekā tev liekas. Šoreiz pat principa pēc vēlēsies pierādīt apkārtējiem, ka tev neviens darbs nav par grūtu!

Strēlnieks Zināmas grūtības sagādās komunicēšana un savu jūtu izrādīšana. Iespējams, ka labāk būs, ja šoreiz atsevišķos jautājumos pat paklusēsi. Dod sev laiku! Apdomā labi, ko vēlies nākotnē!

Mežāzis Šis ir pozitīvs laiks pārdomām. Neskatoties uz tavu domīgo dabu un garastāvokli, tu spēsi iemantot vairāku cilvēku simpātijas un gūt kāda cilvēka atzinību. Nedēļas nogalē nodoties kaut kam patiesi relaksējošam!

Ūdensvīrs Daudzu cilvēku rīcībai drīz vien radīsi loģisku izskaidrojumu, kas tev turpmāk liks saprast viņu uzvedību. Uznāks vēlme apkārtējos analizēt un izdarīt dažādus secinājumus.

Zivis Liksies, ka lietas, kuras saņem no apkārtējiem, nemaz nav tevis nopelnītas. Nebaidies pieņemt apkārtējo palīdzību, ja tev tā tiek piedāvāta. Mēģini uzturēt labas attiecības ar mazliet veiksmīgākiem un augstāk stāvošiem cilvēkiem! Vēlāk tas vainagosies ar ko patiesi pozitīvu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru