Kad lasīju šo horoskopu, visam tikai māju ar galvu – kur nu precīzāk!

 

Auns

Tu zini, ka esi īsts Auns, ja tavā galva nepārtraukti uzrodas jaunas idejas, kuras tu vēlies īstenot. Tev ir grūti atvērties mīlestībai un emocionālā ziņā tu esi viegli ievainojams. Tev piemīt piedzīvojumu meklētāja daba, kura nekad tā arī īsti neizsīkst.

Vērsis

Tu zini, ka esi īsts Vērsis, ja tu patiesi izbaudi laiku, ko pavadi vienatnē. Tu nezini pareizās lietas, kas sakāmas katrā situācijā, tomēr tu patiesi centies būt tik labs draugs, cik vien spēj. Parasti tu esi visai kautrīgs un gaidi, kad tevi pirmo uzrunās kāds cits cilvēks.

Lasi arī: Interesanto rakstura īpašību horoskops – ar ko unikāla ir katra Zodiaka zīme?

Dvīņi

Tu zini, ka esi īsti Dvīņi, ja tikšana galā ar jūtam un emocijām nav tava stiprākā puse. Tev ir grūti uzticēties tik tikko tavā dzīve ienākušiem cilvēkiem. Tev īpaši raksturīgi ir daudz ko paturēt sevī un nedalīties šajā informācijā ar draugiem, jo tu domā, ka citiem tas viss ir vienaldzīgs (lai gan tā nemaz nav).

Vēzis

Tu zini, ka esi īsts Vēzis, ja tevi patiesi aizrauj jebkura veida māksla.  Tev ir daudz nākotnes apņemšanos un sirds dziļumos tu esi neglābjams romantiķis. Ja jūti, ka nedari sev tuvākos cilvēkus laimīgus, tu pret sevi kļūsti visnotaļ skarbs, pat pārlieku skarbs.

Lauva

Tu zini, ka esi īsts Lauva, ja dziļdomīgas sarunas vēlu naktī ir tas, pēc kā patiesi ilgojies. Daždien tu esi skaļākais no visiem, bet citreiz vari būt mierīgāks par mierīgu. Jā, dažkārt tu nezini, ko īsti vēlies, tomēr tev liktenis ir īpaši labvēlīgs – tu noteikti nokļūsi tur, kurp savā dzīvē dodies.

Jaunava

Tu zini, ka esi īsta Jaunava, ja tajā, ko dari ieguldi 100% pašatdevi. Tu vienmēr esi līdzās cilvēkiem un centies viņiem palīdzēt arī tad, ja viņi tavā labā neko nav darījuši. Tu bīsties no mīlestības tikai tādēļ, ka nezini, kāda tā izvērtīsies.

Svari

Tu zini, ka esi Svari, ja tev ir slepena trakulīgā puse. Tu romantisko partneru izvēlē esi visai izvēlīgs, tomēr tas ir tikai tādēļ, ka labi zini, kas tev patiesi nepieciešams. Tu ap sevi esi uzcēlis augstu sienu, jo tev ne pārāk labi padodas savā dzīvē ielaist jaunus cilvēkus.

Lasi arī: Pieci neticami precīzi punkti par katru zodiaka zīmi

Skorpions

Tu zini, ka esi īsts Skorpions, ja tu esi kaislīgs un nekad neatstāj lietas pa pusei padarītas, jo tu savām iemīļotajām nodarbēm velti visu savu sirdi. Tu izliecies, ka esi īsts negantnieks, lai gan patiesībā, dziļi sirdī tu esi mīlošs un gādīgs cilvēks. Tu ļoti pieķeries dzīvniekiem un mīli tos.

Strēlnieks

Tu zini, ka esi īsts Strēlnieks, ja tu patiesi mīli mīlestību. Tu esi gatavs cilvēkiem pie kājām no debesu juma nonest zvaigznes, lai gan viņi tev neko nav devuši. Tu esi patiesi aizrāvies ar savi interesējošām lietām un par tām zini patiesi daudz.

Mežāzis

Tu zini, ka esi īsts Mežāzis, ja vienmēr esi gatavs piedzīvojumiem. Dažkārt tu esi neticami pašpārliecināts, bet citreiz tev nepieciešama neliela iedrošināšana uz kādu darbību. Tev grūtības sagādā parādīšana, ka mīli kādu cilvēku, lai gan tavas jūtas ir patiesas un pilnīgas.

Lasi arī: Pārsteidzoši precīzi fakti par katru zodiaka zīmi; vai piekrīti?

Ūdensvīrs

Tu zini, ka esi Ūdensvīrs, ja saproti, ka lieliski spēj satikt teju ar visiem cilvēkiem. Tev patīk ieklausīties tajā, ko cilvēki stāsta un dzirdēt viņu teikto. Tev ir spēcīga pašapziņa un tu neļausi nekam sevi apturēt, līdz patiesi sasniegsi to, ko dzīvē vēlies.

Zivis

Tu zini, ka esi īstas Zivis, ja vairākas stundas no vietas vari paust savu aizkaitinājumu vai neapmierinātību par kaut ko. Tu spēj citiem sniegt lielisku atbalstu. Tev dažkārt ir grūti izskaidrot savu rīcību vai jūtas, jo tavā prāta šaudās pārāk daudz domu – tās visas vienlaicīgi atklāt nav iespējams.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru