Horoskops nedēļai no 3. līdz 9. septembrim – kas augstu kāpj, tas zemu krīt!

Vēzis Vairāk veiksies tad, ja visu laicīgi saplānosi un tik pat laicīgi arī izdarīsi. Mazāk laika velti domāšanai par darbiem, bet gan vairāk tos patiešām arī dari!

Lauva Būsi par kaut ko norūpējies un satraucies! Palīdzēt spēs zinošāku cilvēku padomi un stāsti no dzīves. Atceries – lai kaut ko sasniegtu, ik pa laikam būs arī jāizgāžas. Rēķinies ar to!

Jaunava Ne visam, kas ar mums notiek, vienmēr ir labs iznākums, taču no tā vismaz var gūt pieredzi. Pieķeries pie darbiem un mēģini šo nedēļu uzsākt ar jaunu sparu!

Svari Notici sev un saviem spēkiem! Tu vari vairāk, nekā tev šķiet. Šoreiz laba motivācija būs apkārtējo cilvēku kritiskais viedoklis par to, vai tu tiešām spēj paveikt iecerēto. Liec viņiem vilties un pierādi pretējo!

Skorpions Neiespringsti par to, ko citi varētu teikt un neņem apkārtējo teikto tik ļoti pie sirds! Vai nav vienalga, ko viņi par tevi saka? Galvenais, lai tu jūties labi!

Strēlnieks Lai pārliecinātos, ka citiem ir labi, šoreiz tev būs jāpadomā par sevi. Lai arī kas nenotiktu, tieši ģimene būs ar tevi vienmēr, tāpēc šai vērtībai šonedēļ arī centies pievērsties.

Mežāzis Reizēm tuvāko pateiktais var ļoti aizskart, taču tā var kalpot arī kā laba motivācija. Šonedēļ koncentrējies uz tām iemaņām, kuras tu vari pilnveidot!

Ūdensvīrs Neesi pārāk augstās domās par sevi – kas augstu kāpj, tas zemu krīt! Šonedēļ visu dari pamazām un bez steigas! Nav vērts uzsākt šo nedēļu ar lieliem tempiem, visu ar mēru!

Zivis Visas iespējas ir tavas, tavs uzdevums tās ir izmantot! Neminstinies, iespējams, ka dažas no tām otru reizi vairs neparādīsies, tāpēc domā ātri un rīkojies strauji!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru