Horoskops nedēļai no 30. jūlija līdz 5. augustam – netici visam, ko dzirdi!

Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu!

Auns Uzticies savai intuīcijai, pievērs uzmanību tam, kas notiek apkārt. Neizolējies no apkārtējiem, pavadi laiku ar mīļajiem! Neuzticies visam ko dzirdi, nebaidies uzdot jautājumus! Pēdējā brīdī tev radīsies negaidīts piedāvājums, no kā tu nespēsi atteikties!

Vērsis Ja rīti būs produktīvi, tad vakarus varēsi pavadīt patīkamās nodarbēs. Tavi sapņi ir vislabāk motivācija! visums šonedēļ tevi pārsteigs, tādēļ pievērs uzmanību apkārt notiekošajam, nebaidies rīkoties īstajā mirklī !

Dvīņi Šonedēļ labāk ieturēt neitrālu stāvokli, pat klusēt. Toties vakari tev būs veiksmīgi, tāpēc nesēdi mājās!  Nedēļas patīkamā daļa būs ar mīļajiem kopā pavadītais laiks.

Vēzis Tu nekad nezini, kas notiks, bet turpini virzīties uz priekšu, jo gaidāms brīnums! Atstāj pagātni pagātnē! Ar mīļotajiem cilvēkiem vienmēr vajag meklēt kompromisus. Šo mierīgo nedēļu varēsi patiesi izbaudīt.

Lauva Ir svarīgi uzturēt labas attiecības, to var sniegt sirsnīgas, atklātas sarunas. Tas ir grūti, tomēr ir jāmāk atvainoties. Skorpiona zvaigznāja ietekmē spēsi sakoncentrēties, lai tiktu galā ar visiem uzkrātajiem darbiem!

Jaunava Vispirms parūpējies par savām vajadzībām, tas ir vitāli nepieciešams, lai atjaunotu balansu dzīvē un attiecībās. Pagājušā nedēļa ir bijusi traka, bet šī tev ļaus ieiet vecajās sliedēs, līdz ko tas notiks, sajutīsi pilnīgu mieru ..

Svari Meditācija palīdzēs tev sadzirdēt savu iekšējo balsi, izmēģini! Nebēdz no jūtām, iemācies tikt ar tām galā… Šī nedēļa un dienas paies steigā, jo kā parasti miegs tev bija svarīgāks.. tomēr jo lēnāk visu darīsi, jo kārtīgāk sanāks!

Skorpions Neļauj apkārt notiekošajam novērst tev uzmanību no pienākumiem, ja nepieciešams ieslēdzies. Tevi uzmeklēs kāds no pagātnes. Šonedēļ iemācīsies ko jaunu par sevi! Tev nav jāpārliecina citus, ka tava ideja ir pareizā, parādi to ar darbiem!

Strēlnieks Atļauj sev šonedēļ nedaudz atpūsties un pilnā sparā strādāt citreiz. Ja vēlies ko panākt, tad arī uzņemies vadību! Šonedēļ seko savai intuīcijai un ļaujies piedzīvojumiem! Jutīsi lielu  zvaigznāja ietekmi, kas ļaus tev saprast notiekošo!

Mežāzis  Nonāksi izvēles priekšā, ka liks paļauties uz nezināmo. Laid vaļā vecās emocijas, atbrīvo ceļu jaunām iespējām!  Neļaujies apkārtējo spiedienam, vēl ir laiks, nepieņem nekādus lēmums, tam būs laiks brīvdienās!

Ūdensvīrs Jo ātrāk pieņemsi situāciju tādu, kāda tā ir, jo ātrāk viss mainīsies. Tici, ka viss notiek uz labu un neuztraucies tik daudz! Ir svarīgi neļaut citiem pārkāpt robežas, citādi tu vienkārši izdegsi, jo visi šonedēļ no tevis kaut ko grib!

Zivis Šī nedēļa būs pārbaudījumiem pilna, bet saglabā ticību, jo ieraudzīsi visā arī daudz laba. Dari citiem zināmas savas vēlmes! Ja jutīsi, ka netiec ne uz priekšu, ne atpakaļ, un vēlies izkļūt no tā, prasi palīdzību visumam un ļaujies vadībai!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru